senin cihazın mavi renk,mi siyah,mı 3 çeşidi varYok güncellemeden sonra fişi takıp çıkarınca next yazısı geliyor ve siyah ekranda kalıyor görüntü yok,ama display alıcıda kanal gezdiğimde kanalları değiştiriyor ama görüntü yok
senin cihazın mavi renk,mi siyah,mı 3 çeşidi varYok güncellemeden sonra fişi takıp çıkarınca next yazısı geliyor ve siyah ekranda kalıyor görüntü yok,ama display alıcıda kanal gezdiğimde kanalları değiştiriyor ama görüntü yok
Yok güncellemeden sonra fişi takıp çıkarınca next yazısı geliyor ve siyah ekranda kalıyor görüntü yok,ama display alıcıda kanal gezdiğimde kanalları değiştiriyor ama görüntü yok
Yazılımı rs232 ile atmalısın, cihazda port olması lazım rs232 yazan bir giriş olacak,kulaklık gibi.Sanırım ancak oradan yükleyebilirsin.

Seni "çevrim dışı" görüyorumverdiğim linkte oda var...
saklanmıyorsundur inşallah 
nasıl gözüktüğünün ne önemi var ki...Seni "çevrim dışı" görüyorumsaklanmıyorsundur inşallah
![]()
Çok önemi var bence;nasıl gözüktüğünün ne önemi var ki...
Demiştim zatenSeni "çevrim dışı" görüyorumsaklanmıyorsundur inşallah
![]()

tercihten seçili değilmiş gizlilikten o yüzden çevrim dışı gözüküyormuşum... avatarın altında bana tam tersini göstermiş...Ama keyfine bak sen,bana boşver ,fakat seni takip ediyordum çok önceden ve görüyordum saklandığın için göremiyorum o kadar yoksa benim için sıkıntı yok![]()
Teşekkür ederim ,tekrar takibe başladım senitercihten seçili değilmiş gizlilikten o yüzden çevrim dışı gözüküyormuşum... avatarın altında bana tam tersini göstermiş...

Abi cihaza defalarca yazılım yüklemeye çalıştığı için şuan ki yazılım çökmüş olabilir. Kurtarma yazılımı da ancak rs232 ile atılır. Bu konularda arkadaşın bilgisi yoksa ya servise göndersin, ya da bilen birine yaptırsın.Ne dersin sevgili Necati_Simsek
+1 ,Teşekkür ederim sevgili necati, sana katılıyorumAbi cihaza defalarca yazılım yüklemeye çalıştığı için şuan ki yazılım çökmüş olabilir. Kurtarma yazılımı da ancak rs232 ile atılır. Bu konularda arkadaşın bilgisi yoksa ya servise göndersin, ya da bilen birine yaptırsın.