Next minix punto plus alıcı kanal sayıları gözükmüyor

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
27
24
Arkadaşlar ben rs232 to usb ve rs232 kablosu aldım yazılım yükleme programı ve yazılımı indirdim portuda doğru ayarladım start verdikten sonra fişi takıyorum, güncelleme başlamıyor bu neden oluyor

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,130
60
Arkadaşlar ben rs232 to usb ve rs232 kablosu aldım yazılım yükleme programı ve yazılımı indirdim portuda doğru ayarladım start verdikten sonra fişi takıyorum, güncelleme başlamıyor bu neden oluyor
Hayır yanlış yapıyorsun fiş takılı olacak cihaz kendine gelene kadar açık olmadığı için portu görmüyor boş olduğu için başlamaz herşey hazır olacak sadece start vereceksin yukleyene kadar dokunma

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aldığın ürünlerin fotosunu at bakayım buraya neler almışsın :ok Bir yerde hata yapıyorsundur mutlaka :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hayır yanlış yapıyorsun fiş takılı olacak cihaz kendine gelene kadar açık olmadığı için portu görmüyor boş olduğu için başlamaz herşey hazır olacak sadece start vereceksin yukleyene kadar dokunma
Bir hata var sanırım sevgili osmanke :)
usb - rs232 cihaz pc 'ye takılır ,com port seçilir hatalı ise port ayarı yapılır (pc'de) ,doğru konumlanmış DB9- cihaza giren fiş cihaz kapalı iken takılır, prgramlayıcıda "start" verilir ve cihazın 12v fişi takılır, her şey doğru ise yazılım yüklenmeye başlar

Geri
Üst Alt