Next Machina 3D dönüşüm yazılımları müjdesi ...

2053 next 2000 serisinden farklı, menü, işlemci arayüz vs. free server türü dahil, 2053'te free server vanilla ve turksatta oldukça başarılı., 2000hd serisinde free server iks var.
2053 vanilla
Diğerleri iks

Next 2000hd Internet machina içinde var mı dönüşüm? İşlemci Ali m3511 sanırım.

next machina 3d to octagon dönüşüm usb mod yazılım yapılmıştır yazılım kısa süre içinde eklenecektir

Son düzenleme:
memoli ustam maşallah her yere yetişiyorsun helal olsun :ok :clap2:clap2

eline saglık memoli usta ben baslamıstım olmadı sen bitirmişşin emegine saglık

serkan dostum inan dün sıkılmıştım biraz meşgal bulayım dedim kendime az birşey uğrastım
sistemi çözdüm machina 3d normal seri olanlar açık kodlu değil ama süper modelleri tamamen açık kodlu
neyse bunuda çözdüm en azından muadillerini usb mod yapar yükler test ederiz beyenmedin usb ile orginal yazılımı atıp
kullanabilirsin yazılım uploand ediliyor muadillerini sende varsa at bana bende bakayım ben hallederim onları

next machina 3d dönüşüm octagon usb mod hayırlı olsun

Hinweis: Werkseinstellung Passwort 1111, Master-Passwort 6550 für Kindersicherung

dönüşüm usb mod yazılım :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

eline saglık ustam ben sana mudaillerini atıyım sen bak belki usb mod yaparsın ben bi ara ugrastım baya ileriedim sonra vatandaş makinesini isteyince verdik mecbur bir dahada elime gelmedi gelmedigi için ugrasamadım malesef bu da mudahilleri aynı işlemci ustam bi bak bunlarada belki usb mod cıkar

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Link yeniden düzenlenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
cihaz bende olsa denerdim, peki orjinal yazılımda olmayıp bunda olan ne var, ekstra bir özellik varmı ? bunları anlatırsanız yükleyecek vatandaş bunları önceden bilmiş olur,ve ona göre yükler veya yüklemez, :cool tabi emek harcamışsın eline sağlık bu arada :ok, eleştiri için yazmadım biraz daha açıklama vatandaş için bir öngörü olacaktır:cak

Edit.

Son düzenleme:
bu yazılım normal seriye verildi super modellere olmaz ilk modeller için yapıldı

Edit.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt