test ler de donma normaldir ücretsiz deneme veren çok site var türksatda sadece 1 platform açılıyor şimdilik , garantisi yokaliexpresten cccam test aldım iki ayrı satıcıdan lazım olan yer acılmadı ama diğerleri acıldı. çok kırılma vardı görüntüde.
Olmamış, hata verdiNext kank OTA136 Yotube Fix Çalışması
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
sağol usta, OTA30 da videoların ön izlemeisini gösteriyor ve 2 videda açmıştı bunda oda olmamış, siyah yazılımda sanırım api key de değilde uyğulama kodlarından kaynaklanıyor henüz problemi çözemedimOlmamış, hata verdi
Sevgili kabus ,yeni yazılımlarda başına hiç değilse "yeni_ " ekle ,karıştırıyorum artık yazılımları , mesela "yeni_NEXT_KankyHD_OTA30.rar" gibi yap ismini. ikinici denemeni mesela "yeni2_NEXT_KankyHD_OTA30.rar" ,3.cü denemeni "yeni3_NEXT_KankyHD_OTA30.rar" gibi yap ki anlıyayım*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tamam usta , kusura bakma 61 yaşında olduğunu unutmuşum sana zahmet bu yazılımıda deneyebilirmisin bu yeni olan youtube videoları açacakmı 4 adet api key ekledim, sayğılar ustaSevgili kabus ,yeni yazılımlarda başına hiç değilse "yeni_ " ekle ,karıştırıyorum artık yazılımları , mesela "yeni_NEXT_KankyHD_OTA30.rar" gibi yap ismini. ikinici denemeni mesela "yeni2_NEXT_KankyHD_OTA30.rar" ,3.cü denemeni "yeni3_NEXT_KankyHD_OTA30.rar" gibi yap ki anlıyayım
Olmadı ramazan ,yine içerik korumalı dedi :(tamam usta , kusura bakma 61 yaşında olduğunu unutmuşum sana zahmet bu yazılımıda deneyebilirmisin bu yeni olan youtube videoları açacakmı 4 adet api key ekledim, sayğılar usta
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol." mesaj 21 ile aynı yazılım usta bu "
Bende sıkıntı yok sevgili memoli,pikoda açılıyor ,ama verirsen kabus denemeler yapararkadaşlar api usb den eklenebiliyorsa birde oradan test edermisiniz
olmazsa size bendeki apilerden vereyim
teraspy ustam içerik korumasını bazı cihazlar veya yazılımlarda müzik yayınlarında yapıyordu diye hatırlıyorumOlmadı ramazan ,yine içerik korumalı dedi :(
usta yazılımın içinde 4 tane api key yeri var ,hepsini değiştirdim, içerik koruma hatasını aşamadık ,usb den yüklenme yok bu arada, foruma katılan pakistanlı arkadaşın verdiği yazılımın içindeki api keyi de ekledim next yazılımına , ( AIzaSyDxLT-CZW7K53eSebW-cPQY3nbuX703dAM ) videolar geliyor yazılıma ama içerik koruma hatası veriyor açılmıyor , sorun api keyde değil başka bir nedeni olmalıarkadaşlar api usb den eklenebiliyorsa birde oradan test edermisiniz
olmazsa size bendeki apilerden vereyim