sametAKSU
Aktif Üye
- 7 Nis 2020
- 295
Firma RS232 yükleme Dökümanı hazırlamış
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
teşekkürler hocamEline sağlık ,iyi olmuş paylaşman
uydu alıcınızın markası nedirSelam Rs232 kablosu ile cihaza kurtarma yapmış kimse var mı aranızda rs232 kablosunu aldım.Talimatları uyguladım ama
boot.exe -m gx3201-6605-dvbs2 -d COM5 -c "serialdown 0x00000000 'C:\\Users\\Calypso\\Desktop\\GXDownloaderV1.031\\boot_file\\gx6605s-generic-sflash.boot'"
Found serial: COM5
wait ROM request... please power on or restart the board...
hangi seçeneği seçersem seçeyim bu şekilde kalıyor.
uydu alıcınızın markası nedir
ilk mesajdaki Next Kanky Hd için zaten pdf indirin açıklamalı ve resimli anlatımNext Kanky Hd uydu alıcısı var.Ne zamandır uğraşıyorum kafayı kırmak üzereyim şu ramazanlık günde yardımcı olursanız sevinirim.Sıfır alındı ürün kullanmak nasip olmadı. :S
ilk mesajdaki Next Kanky Hd için zaten pdf indirin açıklamalı ve resimli anlatım
jack bağlantısı'nın doğru olduğunu konturol edin, birde com port farklı olabilir bilğisayardan konturol edip com portu ona göre seçin,İndirdim yaptım aynı üstteki attığım yazıdan öte gitmiyor
wait ROM request... please power on or restart the boardjack bağlantısı'nın doğru olduğunu konturol edin, birde com port farklı olabilir bilğisayardan konturol edip com portu ona göre seçin,
Link teki yazılım flaş değiştirmeden dönüşün olduğunu söyledi bir arkadaşımMerhaba teraspy üstat bu next kanky alsak bundada değişik yazılımları kullanmak için flash değişimi yapmak gereklimi.Piko 600Z değişitirdik şimdi sizin tavsiyenizle Mediastar 770 yazılımını kullanıyorum.Kanky de değişiklik yapmadan kullanabilirmiyiz Teşekkür ederim.
jack bağlantısı'nın doğru olduğunu konturol edin, birde com port farklı olabilir bilğisayardan konturol edip com portu ona göre seçin,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
wait ROM request... please power on or restart the board
mesajdan sonra adaptör fişini takıyorsunuz değilmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
rs232 ile jack fotosunu çekip eklermisin, jack aparatı ile ilğili diye düşünüyorum jack ı kendinmi yaptın satınmı aldın 5 3 2 (şeması)olması gerekir çünküÇektim tabi ama
wait ROM request... please power on or restart the board aynı tas aynı hamam