Next 2023 Mavi Menüye Geçiş Yazılımı

)
Arkadaşın ne aldı ,(piko nextten ucuzdu sanki) ,2 ay sonra ne olabilir mesela sence :)
isim vermeyeyim şimdi,? ip tv aldı . ben 2 tane aldım başlarda iyi de olsa sonraları hep kastı bir daha da bıraktım.

isim vermeyeyim şimdi,? ip tv aldı . ben 2 tane aldım başlarda iyi de olsa sonraları hep kastı bir daha da bıraktım.
İptv yi demedim mubarek :kiskis
cihaz olarak ne aldı dedim :)

heee ? almadı henüz ,sadece ip tv aldı? ne alsın bana soruyor? Bende sana sorayım hocam ne alsın ucuz yollu??

heee ? almadı henüz ,sadece ip tv aldı? ne alsın bana soruyor? Bende sana sorayım hocam ne alsın ucuz yollu??
Ben atılmak üzere bana verilen koraxV4 kullanıyorum ,sungate olarak :) ,montage işlemcili ,ucuz yollu bulursan al bir tane ,hem stalker var hem normal iptv var mert,tabii buna sungate yazılımını rs232 ile atılıyor ,yani ben öyle atıyorum :)

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

- Arapça eklendi.
- Sistem iyileştirmeleri yapıldı.

Bu yazılımı yükleyip de sorun yaşayan var mı?

Yeni yazılım geldi. Youtube sorunu düzeltilmiş. Bundan önceki yazılımda Kanky modelinde yaşadığım uydu sinyali yok hatası alıyordum. Umarım bu da öyle olmaz. Siyah menülü yazılım daha stabildi sanki.

iyi akşamlar herkese next 2053 lere mavi menü oluyormu yada başka bi yazılım

RETOME 3 ÇALIŞIYOR KUMANDASI Hey! Bu uygulamayı ücretsiz indirin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

V1.115 güncellemesi geldi. IP tv özelliği gelmiş ve info bar küçülmüş. Cihaz üzerindeki display ışıklarının parlaklık seviyesi de ayarlanabiliyor.

Geri
Üst Alt