meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
isim vermeyeyim şimdi,? ip tv aldı . ben 2 tane aldım başlarda iyi de olsa sonraları hep kastı bir daha da bıraktım.)
Arkadaşın ne aldı ,(piko nextten ucuzdu sanki) ,2 ay sonra ne olabilir mesela sence
isim vermeyeyim şimdi,? ip tv aldı . ben 2 tane aldım başlarda iyi de olsa sonraları hep kastı bir daha da bıraktım.)
Arkadaşın ne aldı ,(piko nextten ucuzdu sanki) ,2 ay sonra ne olabilir mesela sence
İptv yi demedim mubarekisim vermeyeyim şimdi,? ip tv aldı . ben 2 tane aldım başlarda iyi de olsa sonraları hep kastı bir daha da bıraktım.
Ben atılmak üzere bana verilen koraxV4 kullanıyorum ,sungate olarak ,montage işlemcili ,ucuz yollu bulursan al bir tane ,hem stalker var hem normal iptv var mert,tabii buna sungate yazılımını rs232 ile atılıyor ,yani ben öyle atıyorumheee ? almadı henüz ,sadece ip tv aldı? ne alsın bana soruyor? Bende sana sorayım hocam ne alsın ucuz yollu??
2053 Mavi menü olmaz. Dönüşüm yazılımıda yok bildiğim kadarıyla.iyi akşamlar herkese next 2053 lere mavi menü oluyormu yada başka bi yazılım
Sadece kanalları otomatik olarak güncelleyemezsiniz.cevap için tesekkür ederim , peki kapalı olması sorun olmaz degılmı hani güncelleme vs için sordum
olur sıkıntı yok varmı yazılım üstadSadece kanalları otomatik olarak güncelleyemezsiniz.
Next 2023 V1.075 Yazılımıolur sıkıntı yok varmı yazılım üstad