B
beyzabetül
Aktif Üye
- 24 Tem 2018
- 472
Magicsee C400 plus tv
Benim aldıgım da Android 5 bile yoktu 4.4.4 vardı sattığımda 5.0 yukledikten sonra sattım şuan 7.0 verilmiş zaten cihaz çok kasıyorAtlanta zaten işletim sistemi android 4.2.2 miş,benim takoz vestel telefonum bile 4.4.2 (takoz dediğime bakmayın,arkadaşlarım der hep "takoz duruyormu sende daha diye )
Cihaz güzel,kanal geçişleri hızlı özellikle şifreli olanlarda mükemmel derecesinde, tabii bazen beklediğim kanallarda olmuyor değil ama mutlaka açılıyor ,şimdilik bende astra var,oradan bazı kanalları izliyorum,işin aslı cihaz üst markası botech ama kendisi samsat, dönüşmüş cihaz yani,iptv olmuyor veya ben beceremedim ama diğer kanalların çoğunu açıyor farklı lnb taksam kesin o lnb nin uydusundaki kanallarda açılır mecburen astraya takılıyorumteraspy ona botech 600 hd plus gönderdim yorumu o yapsın
samsat ne oluyor cihaz nereye dönüşüyorCihaz güzel,kanal geçişleri hızlı özellikle şifreli olanlarda mükemmel derecesinde, tabii bazen beklediğim kanallarda olmuyor değil ama mutlaka açılıyor ,şimdilik bende astra var,oradan bazı kanalları izliyorum,işin aslı cihaz üst markası botech ama kendisi samsat, dönüşmüş cihaz yani,iptv olmuyor veya ben beceremedim ama diğer kanalların çoğunu açıyor farklı lnb taksam kesin o lnb nin uydusundaki kanallarda açılır mecburen astraya takılıyorum
Telefondaki internetim yenilendiğinde köydeki motorlu çanakta deneyeceğim
Bu arada "tüm kanallar açılıyor" anlamı çıkartılmasın ama sanırım % 80 kanallar açılıyor,hepsini deneyemedim (Astradan bahsediyorum )
NOT:
Cihaz dönüştüğü için garantisi bitmiş oluyor,belirtmekte fayda var (en azından benimkisi böyle ama sıkıntı yok)
3d çift tunerli ne anlam geliyor ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben bunu kullanıyorum kaliteli cam gibi görüntüsü var
cihazın dışı farklı içi farklı oluyor cihaz botech yazılım samsat 9090 mesala izle videoyusamsat ne oluyor cihaz nereye dönüşüyor
Samsat da bir uydu alıcısıdır,ama bence hiç araştırma fazla,dediğim gibi next al,rahat etsamsat ne oluyor cihaz nereye dönüşüyor
başka bir forumda mini uydu alıcıların kitleme yapıldığı yazılmış,yani sürekli fişten çekmek gerekiyormuşSamsat da bir uydu alıcısıdır,ama bence hiç araştırma fazla,dediğim gibi next al,rahat et
Evet,olabiliyor tabii,çünkü boyut olarak zaten küçük bir cihaz,ısınması da diğerlerine göre daha kolay oluyor sevgili beyzabetül,hatta receiverin altına pc vantilatörü koyanlar bile varbaşka bir forumda mini uydu alıcıların kitleme yapıldığı yazılmış,yani sürekli fişten çekmek gerekiyormuş
acaba burada bu durumla karşılaşan oldu mu?
başka bir forumda mini uydu alıcıların kitleme yapıldığı yazılmış,yani sürekli fişten çekmek gerekiyormuş
acaba burada bu durumla karşılaşan oldu mu?