B
beyzabetül
Aktif Üye
- 24 Tem 2018
- 472
Almak istediğim uydu alıcıs mini olmasını tercih ediyorum.duvardaki tv nin arkasına koymayı düşünüyorum.görüntü kalitesi iyi olmasını kanal geçişlerının mümkün olduğu kadar en hızlı olanı ve kayıt yapabİlen,sevis desteği olan uzun süre kullanacileceğim cihaz istiyorum.iki uydu alıcısının özelliklerini karşılaştırdığımda 2yıl youcam 3 Ay RED TV + 3 Ay Vod + 3 Ay Dizi Paketi Hediyeli yazıyor.tabi bunların ne olduğunu bilmiyorum tabi birde akıllı kumanda hediyeli .yani Redline akıllı kumanda ile televizyonunuzun kumandasını kopyalayabilirsiniz. Bu sayede tek kumanda ile hem uydu alıcınızı, hem de televizyonunuzu sorunsuz kumanda edebilirsiniz. yazıyor.yani normal lg tv min kumandasıyla uydu cihazını kullanabilirmyim yoksa tam tersi mi onu anlamadım kendi tv kumandası ikisini kullanab,lsem iyi olur.çünkü tv nın kumandası çok hoşuma gidiyor
next daha önce sd 2000 kullandığım güvendiğim marka.redline daha önce kullanmadım
siz olsanız hangisini tavsiye edersiniz?yada önerebilrceğiniz istediğim özellıkte mini cihaz
next daha önce sd 2000 kullandığım güvendiğim marka.redline daha önce kullanmadım
siz olsanız hangisini tavsiye edersiniz?yada önerebilrceğiniz istediğim özellıkte mini cihaz