Merhaba arkadaşlar,
Referans kodumu kullanan olursa sevinirim.
Referans kodum PLG9U0 sondaki sıfırdır.
Paris-Laleli-Giresun-Dokuz-Uşak-Sıfır
Kullanılan tarife Ultimate: 100/20 VDSL
Faturalar çıktığı gibi ödeniyor.
Netspeed'e geçiş yapmayı düşünenler referans kodumu kullanabilirler, bu şekilde 12 ay boyunca ayda 30'ar TL toplamda 360 TL indirim kazanıyoruz.
* Netspeed internet haziran kampanyası (başvuru için son 4 gün) ile 3 ay sabit fiyat garantisi var.
ilk ay 330 TL, indirimsiz ilk faturanızı ödedikten sonraki ay indirimleriniz başlar.
4. Aydan sonra fiyatlar yılbaşına kadar 450 TL olarak güncellenecek.
* İndirimlerin geçerli olabilmesi için karşılıklı olarak faturaların zamanında ödenmesi gerekiyor yoksa aylık indirimler geçersiz sayılıyor.
* Netspeed internete abonelik geçişiniz tamamlandıktan ve hizmetiniz aktif olduktan sonra, kendi referans kodunuz ile sınırsız bir şekilde yeni abone getirebiliyorsunuz, aylık ödeme tutarından fazla indirimleriniz olursa indirim fazlanız sonraki aylara devrediyor bu özellik başka hiçbir ISS firmasında yok aklınızda bulunsun.
* Ping jitter değerleri düşük online oyunlar IPTV YouTube Instagram Twitter vb uygulamalarda donma takılma sorunu olmuyor tavsiye ederim.
* DNS ayarı ile yasaklı sitelere girebiliyorum.
* Modeme kapat aç ya da reset atıldığında modem ip numarası değişiyor, bazı sitelerden ban yiyenler bilginiz olsun.
Geçiş işlemleri:
1. Aşağıdaki link üzerinden başvuru formunuzu doldurunuz.
( Mevcut kullandığınız internet xdsl hizmet numaranızı bilmeniz gerekiyor, bilmiyorsanız, internet faturanıza yazar, veya edevletten sabit hat araması ile de bulunabilir, ya da kullandığınız internet servis sağlayıcının mobil uygulaması veya internet sitesi üzerindeki online işlemler menüsünden hesabım başlığında abonelik bilgilerinize ulaşabilirsiniz).
Ben de bu şekilde başvuru yapmıştım ve geçiş işlemlerim 1 günde tamamlanmıştı.
2. Başvuru formunuzu doldururken ilgili referans indirimi kısmına referans kodumu ve gerekli diğer kişisel bilgilerinizi yazıyorsunuz.
3. İsterseniz başvurunuzu Netspeed internet müşteri hizmetleri numarası 444 0 217 ile de yapabilirsiniz referans kodumu temsilciye söyleyebilirsiniz.
Bu şekilde geçişler daha hızlı oluyormuş.
4. Başvurunuz alındıktan sonraki aşama edevlet üzerinden sözleşmenizi onaylamanız, bunun için internet bankacılığı üzerinden E-devlete giriş yaptıktan sonra arama kısmına btk e kayıt yazmanız, çıkan ilk başlığa tıklamanız ve hizmet türü olarak haberleşmeyi, servis sağlayıcı olarak netspeed interneti seçmeniz, en sonunda ise oluşan sözleşmenin kutucuğuna tik atıp onaylamanız gerekiyor.
5. Son aşamada sizi sesli onayınız için arıyorlar, genelde mesai saatleri içinde geçişiniz tamamlanıyor.
Referansımı kullanırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.