Selamlar
Netspeed referans kodum PLG9U0 (sondaki sıfırdır)
Aboneliğim ve referans kodum aktiftir.
bu referans kodu ile 12 ay boyunca ayda 30'ar TL toplamda 360 TL karşılıklı indirim kazanıyoruz.
Referans kodumu netspeed internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldururken ilgili referans indirimi kısmına veya 444 0 217 numaralı müşteri hizmetlerine söyleyerek kullanabilirsiniz.
Kullandığım tarife Ultimate 100 mbps vdsl
İndirimlerin geçerli olması için faturaların zamanında ödenmesi gerekiyor yoksa indirimler geçersiz sayılıyor.
18 haziran tarihinde başvuru formunu doldurarak geçiş işlemlerimi başlattım ve 19 Haziran tarihinde Netgsm internetten Netspeed internete geçtim şimdilik sorunsuz bir şekilde kullanıyorum size de tavsiye ederim.
Geçiş işlemleri;
Netspeed müşteri hizmetleri sizi arayıp bilgilerinizi teyit ediyor ve SMS ile yolladıkları linke tıklayarak açılan sayfaya kimlik fotoğraflarınızı yüklemenizi istiyor.
Son olarak E-devlete internet bankacılığı üzerinden giriş yapmanızı, arama kısmına btk e kayıt yazdıktan sonra ilgili başlığı seçmenizi, hizmet türü olarak haberleşmeyi, servis sağlayıcı kısmından ise netspeed interneti seçtikten sonra sözleşmenizi oluşturup onaylamanızı istiyorlar, sözleşme onayından sonra geçiş işlemleri 1 günde tamamlanıyor.
Netgsm internetten ayrılma sebebim son 1 haftalık sürede sürekli yaşanan bağlantı sorunları ve bu sorunların ülke genelinde yaşanması ve kalıcı olarak çözülememesi ile son yaptıkları aşırı zamlardı, şimdi netspeed internet kullanıyorum, kafam rahat hiçbir sorun yaşamıyorum son derece memnunum.
Ping jitter değerleri düşük online oyunlar IPTV YouTube Instagram Twitter vb uygulamalarda donma takılma sorunu olmuyor.
DNS ayarı ile yasaklı sitelere girilebiliyor.
Aklınıza takılan bir soru olursa pm'den sorabilirsiniz yardımcı olurum.
Şimdiye kadar referans kodumu kullanan olmadı.
Referans kodumu kullanan olursa sevinirim.