Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 Aydır netspeed müşterisiyim inanılmaz memnunum 370 TL fiyata değecek hizmet de veriyorlar fakat arkadaşını getir kampanyasını yeni gördüm yararlanmak isteyen olursa dostlar referans kodumu kullanabilir uzun yıllar çıkmayacağım bir sağlayıcıdır kullanacak olanlar ikimiz için de hayırlı olsun saygılar.
Referans Kodum : 8J9FZG
Kod aktiftir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca aylık 30 TL toplamda ise 360TL referans indirimi kazanabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. TT'nin son zamanlarda çok pahalanmasından sonra netspeed geçtim ve düzenli fatura ödeyen bir bireyim. Sizler de 360 TL indirim almak istiyorsanız benim referans kodumu müşteri temsilcisine iletip bu durumdan faydalanabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
Yıllardır netspeed kullanıcısıyım arkadaşını getir kampanyasını yeni gördüm yararlanmak isteyen olursa dostlar referans kodumu kullanabilir sizde bende 30 TL indirimden faydalanabiliriz. Faturalarımı otomatik ödeme ile ödüyorum ve yıllar boyu devam edeceğim bir sağlayacı bilginiz olsun efendim. REFERANS KODUM: 8J9FZG
Yıllardır netspeed kullanıcısıyım arkadaşını getir kampanyasını yeni gördüm yararlanmak isteyen olursa dostlar referans kodumu kullanabilir sizde bende 30 TL indirimden faydalanabiliriz. Faturalarımı otomatik ödeme ile ödüyorum ve yıllar boyu devam edeceğim bir sağlayacı bilginiz olsun efendim. REFERANS KODUM: 8J9FZG