R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
817
51
Cihazı bağlamakta sorun yok, bağlarsın da, sabil tel hattı için o operatörden abonelik yoksa yedirmezler.

U Çevrimdışı

Ultimate Üye

Yeni Üye
28 Ağu 2024
1
38
Netspeed arkadaşını getir davet kodudur.

Faturalarınızı düzenli ödediğiniz sürece aylık 30 ₺ indirimden yararlanabilirsiniz.

IMG_0555.jpg

Faturalarım otomatik ödeme ile ödenmektedir, gönül rahatlığı ile indirimli olarak internetinizi kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

enlysia

Yeni Üye
2 Eyl 2024
1
Faturalar eksiksiz ödeniyor. Hem ben hem siz 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanacaksınız. Kopma, bağlantı zayıflama durumum yok çünkü Telekom altyapısnı kullanıyor. Telekom fiyatları yüzünden Netspeed'e geçtim. Birebir aynısı yurtdışı çıkışları da Telekom üzerinden olduğu için diğer firmalardan önde. Müşteri hizmetleri çok iyi. Alternatif olarak en iyi ISS'lerden birisi. Taahhüt de yok istediğiniz zaman iptal edin. Pop noktaları Ankarada İstanbul gibi büyük şehirlerden geçiyor bu da çok iyi. İstediğinizi sorabilirsiniz.

Davet kodum: VKFVMU

Faturalar eksiksiz ödeniyor. Hem ben hem siz 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanacaksınız. Kopma, bağlantı zayıflama durumum yok çünkü Telekom altyapısnı kullanıyor. Telekom fiyatları yüzünden Netspeed'e geçtim. Birebir aynısı yurtdışı çıkışları da Telekom üzerinden olduğu için diğer firmalardan önde. Müşteri hizmetleri çok iyi. Alternatif olarak en iyi ISS'lerden birisi. Taahhüt de yok istediğiniz zaman iptal edin. Pop noktaları Ankarada İstanbul gibi büyük şehirlerden geçiyor bu da çok iyi. İstediğinizi sorabilirsiniz.

M Çevrimdışı

MevsimsizKar

Yeni Üye
16 May 2024
19
23
Merhabalar 1 Senedir netspeed üyesiyim. Ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Hizmetten çok memnun kaldığım için çıkmayı kesinlikle düşünmeyip faturalarımı otomatik ödeme talimatı ile ödüyorum. Arkadaşımı getir kodu ile indirim kazanmak istiyorsanız. Davet kodum:

8J9FZG

0 Çevrimdışı

01HsN10

Yeni Üye
10 Eyl 2024
2
30
Nkmm

🤓Arkadaşını Getir Referans Kodu🤓

👉👉👉 9FSVZD 👈👈👈

Uzun zaman kullanacağım iptal etme şansım yok işlerim gereği. Faturalar zamanında ödeniyor, sizlerden bu kodu kullanıp indirim kazanabilirsiniz arkadaşlar. Selamlar🖐️

IMG_20240916_113135.jpg

Son düzenleme:
0 Çevrimdışı

01HsN10

Yeni Üye
10 Eyl 2024
2
30
🤓Arkadaşını Getir Referans Kodu🤓

👉👉👉 9FSVZD 👈👈👈

Merhaba arkadaşlar interneti uzun zaman kullanacağım iptal etme şansım yok işlerim gereği. Faturalar zamanında ödeniyor, sizlerde bu kodu kullanıp indirim kazanabilirsiniz. Selamlar🖐️😉

IMG_20240916_113135b08e6a0b7a381c74.jpg

Geri
Üst Alt