A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
arkadaşımın biri 5-6 ay önce türk telekom telefon hattını(ev telefonu) ve internetini kapattırdı.şimdi tekrar internet almak istiyor fakat bütün sağlayıcılarda kontrol ettiğimizde port yok çıkıyor ne gibi bir yol izlemesi gerekiyor .teşekkürler.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
arkadaşımın biri 5-6 ay önce türk telekom telefon hattını(ev telefonu) ve internetini kapattırdı.şimdi tekrar internet almak istiyor fakat bütün sağlayıcılarda kontrol ettiğimizde port yok çıkıyor ne gibi bir yol izlemesi gerekiyor .teşekkürler.
TT Bölge müdürlüğüne gidip dilekçe versin sorunu anlatsın devamında çözülmez Twitter de TT btk etiketleyip yazsın.

M Çevrimdışı

marazaraz

Yeni Üye
12 Nis 2023
1
30
Faturalarımı düzenli olarak yatırmaktayım.
Her ay %10 indirim için Kod: SYJRL1 :fiskos

I Çevrimdışı

ivmurat

Yeni Üye
4 Nis 2023
6
netspeedKod629e19f11cd49dcd.png

Netspeed'e yeni geçtim. Çok memnunum. Uzun süre kalıcı olma niyetindeyim. Referans kodumu isteyenler başvuru aşamasında vererek hem kendine hem de bana faturada ek indirim sağlayabilir. :ok Referans Kodum: QG5AN8

(Faturaları düzenli öderim. 12 ay boyunca indirim kazanmak için referans kodumu rahatlıkla kullanabilirsiniz)

I Çevrimdışı

ivmurat

Yeni Üye
4 Nis 2023
6
Ben de yeni geçtim netspeed'e ve çok memnunum. Rahatlıkla başvurabilirsiniz.
Referans kodumu isteyenler başvuru aşamasında vererek bir yıl boyunca tüm faturalarında 10 TL ek indirim sağlayabilir.

Referans Kodum: QG5AN8

referans..jpg

D Çevrimdışı

darca

Yeni Üye
26 Nis 2023
2
28

Gelecek arkadaşlara şunu söyleyeyim tavsiye ediyorum şuan için çünkü alabileceğim en fiyat performans bu iss bu oldu.

Millenicom iptal edip buna geçtim.
Referans Kodum: 9SAQ2C​

H Çevrimdışı

harveyspecting

Yeni Üye
1 May 2023
1
27
Tarife bilgisi: 2022 ULTIMATE Q4

Guncel Referans Davet Kodu: XYDPVV

100 mpbs hizla, 5 aydir gunu gunune faturalarimi oduyorum.

Faydalanip faydalandirabilirizsiniz.

H Çevrimdışı

Hakan kara

Yeni Üye
2 Nis 2022
16
44
Merhabalar, NETSPEED Davet kodumuzun görselini sizinle paylaşıyorum ve kaç kişi davet kodunu kullanmış ise onları da paylaşıyorum isterseniz onları da kullanabilirsiniz? 12 AY BOYUNCA 15 TL indirimden yararlanıyoruz birlikte WİN WİN

Netspeeda5e28db431114d1803047b9f49a89722.png

DAVET-KODUNU-KULLANAN-LISTEM.jpg

Son düzenleme:
O Çevrimiçi

Ozzytaste

Aktif Üye
2 Nis 2023
277
55
Bugün Türk Telekom'dan Netspeed'e geçiş için başvurdum. Araştırırken de bu konuya denk geldim. Belgeleri imzalayıp fotoğrafını whatsapp'tan ilettim. Bu şekilde daha hızlı ilerliyormuş süreç. Ayrıca kargoyla da bir ay içerisinde göndermem gerekiyormuş tabi. Bakalım inşallah memnun kalırım. Bu arada referans kodunuzu kullandım. :ok (Bunu yazmak için üye oldum.) :hihi
Bu ay itibari size 10 TL olan indirimi aylık 15 TLye çıkardım. Güle güle kullanın!

H Çevrimdışı

Hakan kara

Yeni Üye
2 Nis 2022
16
44
Merhabalar bende uzun süredir kullanıyorum isteyen benim de davet kodumu kullanarak 12 ay boyunca HER AY FATURANIZI 15 TL indirimli Ödeyin Bizim içinde indirim geçerli buyrun bu benim

DAVET KODUM: Z9BLUR

12 AY BOYUNCA 15 TL LİK İNDİRİMDEN KARŞILIKLI OLARAK YARARLANABİLİRİZ.

Netspeeda5e28db431114d18e2145767832c831c.png

BU DA BENİ EKLEYEN AMA BENİM TANIMADIĞIM REFERANS OLDUKLARIM isterseniz onları da kullanabilirsiniz. Bizde her şey ŞEFFAF

DAVET-KODUNU-KULLANAN-LISTEM1e87520c9520cc749efa500b9afcbf55.jpg

Son düzenleme:
Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
629
56
Arkadaşlar Haziran-2023 ayından itibaren Netspeed internet ücretlerini 169,00TL'den 228,00TL'ye çıkaracağına dair sms attı, sizce, Netspeed'e devam mı etmeliyim, yoksa başka servis sağlayıcı arayışına girmeli miyim?
Değiştirmek istersem sizin de tavsiye edebileceğiniz servis sağlayıcıları paylaşırsanız sevinirim.

O Çevrimiçi

Ozzytaste

Aktif Üye
2 Nis 2023
277
55
Arkadaşlar Haziran-2023 ayından itibaren Netspeed internet ücretlerini 169,00TL'den 228,00TL'ye çıkaracağına dair sms attı, sizce, Netspeed'e devam mı etmeliyim, yoksa başka servis sağlayıcı arayışına girmeli miyim?
Değiştirmek istersem sizin de tavsiye edebileceğiniz servis sağlayıcıları paylaşırsanız sevinirim.
Memnunsan hiç kurcalama derim. Tabi ekonominde sıkıntı yoksa.

Geri
Üst Alt