arkadaşımın biri 5-6 ay önce türk telekom telefon hattını(ev telefonu) ve internetini kapattırdı.şimdi tekrar internet almak istiyor fakat bütün sağlayıcılarda kontrol ettiğimizde port yok çıkıyor ne gibi bir yol izlemesi gerekiyor .teşekkürler.
TT Bölge müdürlüğüne gidip dilekçe versin sorunu anlatsın devamında çözülmez Twitter de TT btk etiketleyip yazsın.arkadaşımın biri 5-6 ay önce türk telekom telefon hattını(ev telefonu) ve internetini kapattırdı.şimdi tekrar internet almak istiyor fakat bütün sağlayıcılarda kontrol ettiğimizde port yok çıkıyor ne gibi bir yol izlemesi gerekiyor .teşekkürler.
Bu ay itibari size 10 TL olan indirimi aylık 15 TLye çıkardım. Güle güle kullanın!Bugün Türk Telekom'dan Netspeed'e geçiş için başvurdum. Araştırırken de bu konuya denk geldim. Belgeleri imzalayıp fotoğrafını whatsapp'tan ilettim. Bu şekilde daha hızlı ilerliyormuş süreç. Ayrıca kargoyla da bir ay içerisinde göndermem gerekiyormuş tabi. Bakalım inşallah memnun kalırım. Bu arada referans kodunuzu kullandım.(Bunu yazmak için üye oldum.)
![]()
Memnunsan hiç kurcalama derim. Tabi ekonominde sıkıntı yoksa.Arkadaşlar Haziran-2023 ayından itibaren Netspeed internet ücretlerini 169,00TL'den 228,00TL'ye çıkaracağına dair sms attı, sizce, Netspeed'e devam mı etmeliyim, yoksa başka servis sağlayıcı arayışına girmeli miyim?
Değiştirmek istersem sizin de tavsiye edebileceğiniz servis sağlayıcıları paylaşırsanız sevinirim.