Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,357
yönetici yok 3 daireli altı dükkanlar olan pedere ait müstakil bina fakat yoldan fiber kablo geçti fakat etrafımda hiç çekilmiş apartmana veya eve kadar gelmiş fiber göremedim.
bina köşelerine kontrol edin. yeraltından çıkan turuncu renkli kalın plastik borunun sağına-soluna box konulur. varsa binalara çekilmeye başlanmıştır.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
müşteri temsilcisi ile tekrar görüştüm dünyadan haberi yok en yakın superonlıne bayisine gidin onlara sorun diyor burdan bakıyorum fiber gözükmüyor sadecene dsl var diyor fiyatta türk telekomla aynı fiber olmadımı vdsl olduktan sonra fiyat farkıda olmayınca türk telekoma devam.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,357
müşteri temsilcisi ile tekrar görüştüm dünyadan haberi yok en yakın superonlıne bayisine gidin onlara sorun diyor burdan bakıyorum fiber gözükmüyor sadecene dsl var diyor fiyatta türk telekomla aynı fiber olmadımı vdsl olduktan sonra fiyat farkıda olmayınca türk telekoma devam.
Fiber altyapısını kullanamayacaksan Türktelekomdan vazgeçmenin manası yok.

Türknet Yapa altyapının kontrol ettin mi.
Bir ihtimal diyorum Yapa bölgesinde olabilirmisin.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
şimdi süperonlından tekrar aradılar fiber hakkında bilgi verdiler 1 yılda anca gelirmiş.3-4 ay önce kabloyu çektiler ondan sonra o şekil biraktılar hiçbir çalışma başka yapmadılar.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
türk telekomu kendim bir daha aradım 225 tl fiyat vermişlerdi. bu sefer 200 tl anlaştık 24 ay tahatlü olarak.fiber olmayınca mecbur kucağa oturduk.bütün internet sağlayacıları aşağı yukarı hep aynı fiyatları verdiler.en uygun gene türk telekomun bu son verdiği ve anlaştığımız fiyat oldu.

V Çevrimdışı

vlkan3460

Yeni Üye
20 Mar 2023
5
30
netspeed hakkında çok şikayet var sizden başka kullanan tavsiye edende göremedim.
Valla reis 2 yıl Türk Telekom kullandım . Bi kere 6 gün net gitti gelmedi . Ama memnundum . Pahalı olduğu için çıktım . Sonra türknete geçtim ben de çok korkuyordum iyi çıkmaz diye ama 2 ay falan kullandım çok memnundum onlar da fiyatı yüksektince Netspeed geçtim .şuan çok memnunum . Net gayet hızlı . Taaahüt olmaıdğı için rahat oluyorsun . Pek anlamam ama altyapın iyi olursa nette sıkıntı olmuyor gibi . Bence güvenmek lazım denemek lazım .

O Çevrimdışı

Ozzytaste

Aktif Üye
2 Nis 2023
277
55
Bende geçen hafta geçtim netspeeda 35 mbps VDSL ve memnunum. Sende 12 ay boyunca her ay 15 TL indirim almak istersen 8M92YN kodu paylaşırsınız geçiş yaparken.

Netspeed-indirim-kodu53f60009de89a1a8.png

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Bende geçen hafta geçtim netspeeda 35 mbps VDSL ve memnunum. Sende 12 ay boyunca indirim almak istersen 8M92YN kodu paylaşırsınız geçiş yaparken.
malesef çok araştrdım burda fiberde olmadığı için herkes türktelekom alt yapısını kullanıyor ve onlardan daha fazla para istediler(netsepeed hariç) onada güvenemediğim için 2 yıl türktelekoma tahüt verdim yeniledim.

Geri
Üst Alt