akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,301
63
Ben de 28 Kasım itibariyle Netspeed'den İnternet kutusuna geçiş için başvuru yaptım.Sözde 48 saat içinde geçişim olacaktı ama Netspeed geçişi onaylamadığı için hala geçiş yapamadık.Bu gün ben Netspeed'i aradım onaylayacaklarını söylediler bekliyorum.Sn.@Tugi136'nın ve bir başkasının kodunu gönderdim bakalım faydalanabilecek miyiz?

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,301
63
Cumartesi günü netspeed'in destek hattından cimer'e ve btk ya şikayet edeceğim diye yazınca hemen interneti kesip geçiş için onayladılar ve internet kutusu adlı firmaya 2 günde geçecekken,6 günde geçiş yapabildim.Tabii fatura kesim tarihi geçtiği için 3 günlük ek fatura çıkarmışlar.İlk müşteri olurken aman efendim yaman efendim ayrılmaya çalışınca işi yokuşa sürmeler.Hepsi aynı b...n laciverdi.

H Çevrimdışı

Hakan kara

Yeni Üye
2 Nis 2022
16
44
Netspeed528a8445a6cf9aac.png

hyuuse Çevrimdışı

hyuuse

Yeni Üye
31 Ocak 2023
5
24
Abonelik Başlangıcı : Ocak 2023

Abonelik Bölgesi : İzmir

Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps

Referans numarası : M3W5J0

M - ÜÇ - W - BEŞ - J - SIFIR

(((KOD DEVAMLI GÜNCELDİR)))

- Fatura çıktığı gün hemen ödenir, devamlı olarak kullanıldığından ve faturalar düzenli ödendiğinden kodumu kullanarak indirim kazanın.

- Kampanyanın başarılı olabilmesi için hem davet edenin hem de davet edilenin faturasını düzenli ödemesi gerekmektedir.

Netspeed’e arkadaşlarını davet et! aktif hizmet almaya başlayan her abonelik için
hem sen, hem arkadaşın 12 adet fatura dönemi boyunca 10TL indirim hakkı kazanın.

cache-v2

hyuuse Çevrimdışı

hyuuse

Yeni Üye
31 Ocak 2023
5
24

- Fatura çıktığı gün hemen ödenir, devamlı olarak kullanıldığından ve faturalar düzenli ödendiğinden kodumu kullanarak indirim kazanın.

- Kampanyanın başarılı olabilmesi için hem davet edenin hem de davet edilenin faturasını düzenli ödemesi gerekmektedir.

Netspeed’e arkadaşlarını davet et! aktif hizmet almaya başlayan her abonelik için
hem sen, hem arkadaşın 12 adet fatura dönemi boyunca 10TL indirim hakkı kazanın.

cache-v2

hyuuse Çevrimdışı

hyuuse

Yeni Üye
31 Ocak 2023
5
24

cache-v2

H Çevrimdışı

Hakan kara

Yeni Üye
2 Nis 2022
16
44
Merhabalar ödemelerimiz düzenli olursa indirimlerden birlikte yararlanırız. Şuana kadar hiç aksaklık olmadı otomatik ödemede, Davet Kodumuzu kullanmak isteyenler olursa, BUYRSUN

Netspeeda5e28db431114d186aa7523fa8c1f172.png

K Çevrimdışı

koksalkocer

Yeni Üye
4 Mar 2023
1
32
İndirimli Referans Kodu : GZNVU2

Faturalarım otomatik ödeme talimatlı ödenmektedir.

Kodu kullanarak 12 ay boyunca indirimden faydalanabilirsiniz.

S Çevrimdışı

ssncr

Yeni Üye
18 Mar 2023
2
52
Davet kodu 6N5LR2
2022 ULTİMATEFİBER 100 MB ev interneti kullanıyorum. Fatura kesim tarihi ödemeli otomatik ödeme talimatı verdim. Faturalarım düzenli ödeniyor. Davet kodunu kullanmak isteyenler 10tl indirim sağlamak üzere kullanabilirler. Ayrıca netspeed int çok memnunum. Oldukça hızlı ve donma yapmıyor.

S Çevrimdışı

ssncr

Yeni Üye
18 Mar 2023
2
52
Davet kodu 6N5LR2
2022 ULTİMATEFİBER 100 MB ev interneti kullanıyorum. Fatura kesim tarihi ödemeli otomatik ödeme talimatı verdim. Faturalarım düzenli ödeniyor. Davet kodunu kullanmak isteyenler 10tl indirim sağlamak üzere kullanabilirler. Ayrıca netspeed int çok memnunum. Oldukça hızlı ve donma yapmıyor.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
9 nisanda türk telekom tahatüm bitiyor fiyatlar şahlanmış resmen kanatlanmış uçmuş.Bu nedenle bu netspeed geçmeyı düşündüm.(fiber burda yok 50 Mbps'ye Kadar Limitsiz Hiper türk telekom paketi kullanıyorum).kısacası tavsiye bekliyorum teşekkürler.

Geri
Üst Alt