Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
inşallah Almazlar alsalar bile nasıl yansırki? İnternet faturasınamı yansır acaba?
İnternet faturası ile Netflix ödeme var mı ki?
Bunu ödemenin tek yolu kart değil mi?
inşallah Almazlar alsalar bile nasıl yansırki? İnternet faturasınamı yansır acaba?
Bilmiyorumki Umut Bu konulara çok hakim değilim tahmin olarak yazdım.İnternet faturası ile Netflix ödeme var mı ki?
Bunu ödemenin tek yolu kart değil mi?
deneme üyelik kullanırken kredi kartı bilgilerini girmek durumundasın.deneme üyeliği iptal etmezsen gelecek aylar için karttan üyelik ücretini otomatik alıyorlarinşallah Almazlar alsalar bile nasıl yansırki? İnternet faturasınamı yansır acaba?
ben sanal kartlarla devamlı aynı cihazla deneme üyeliği alabiliyordum ama şimdi sanal kartla üyelik kabul etmiyorlarKart sahibi dışında geriye aynı kalan bir şey var o da cihazların MAC adresleri. İnternete giren her cihazın bir MAC adresi var.
Onları da değiştirmeniz lazım.
Ama bu iş önceki mesajımda da dediğim gibi sadece MAC adresiyle değil bence.
O cihaz, cihazın özellikleri, cihazın internete girdiği servis sağlayıcı, ülkeye kadar öğreniyor olabilir.
Her cihazın benzersiz bir kaydı ancak böyle oluşturuluyordur herhalde.
ozaman ben hemen kredi kartımı iptal edeyim parayı çekmesinlerBu konuda netflix kendini çok geliştirdi. Mac adresi mı ne onu kaydediyor galiba.. asıl önemlisi artık farklı kart, farklı ip wifiyada farklı e-posta bile almış olsanız; örneğin sizin Smart TV de çokça deneme hesabı kullanılmışsa artık deneme hesabını size izletmiyor ...
ben sanal kartlarla devamlı aynı cihazla deneme üyeliği alabiliyordum ama şimdi sanal kartla üyelik kabul etmiyorlar