peki ne zamana kadar süre var.yani bunu yapmayı unuttuk diyelim1 ay sürüyor. "Üyeliği iptal et" butonuna basarsanız abonelik sona erer ancak hakkınız olan 1 aylık süreyi sonuna kadar kullanabilirsiniz. Süre sonunda ücret kesmez.
kayıt olurken üç gün önceden haber vereceğiz gibi birşeyler yazıyordu.mail adresime giremediğimden gelen mesajları göremiyorumTam 30 Gün Ücretsiz Daha Sonra Uyarı Verir Diye tahmin ediyorum.
İP'den de olabilir ,mail adresinde de ,kart bilgilerinde debende birşey sormak istiyorum.netflix daha önce deneme hesabı kullandığımız nasıl anlıyor ?sistemlerine kayıt ettikleri kart hesap bilgilerinden mi?
İP adresi modemi açıp kapatınca değişiyor.mail olarakda farklı mail kullanıyorum.kart da farklı kart kullanıyorum.yalnız kart bilgileri girerken aynı ismini yazıyorumİP'den de olabilir ,mail adresinde de ,kart bilgilerinde de
Oooo,siber beyzabetülİP adresi modemi açıp kapatınca değişiyor.mail olarakda farklı mail kullanıyorum.kart da farklı kart kullanıyorum.yalnız kart bilgileri girerken aynı ismini yazıyorum
acaba tekrar deneme hesabı kullandığımda kartımı iptal ettirmezsem daha önce deneme hesabı kullandığımı anlayıp kartımdan ücret çekerler mi
bende birşey sormak istiyorum.netflix daha önce deneme hesabı kullandığımız nasıl anlıyor ?sistemlerine kayıt ettikleri kart hesap bilgilerinden mi?
Bu konuda netflix kendini çok geliştirdi. Mac adresi mı ne onu kaydediyor galiba.. asıl önemlisi artık farklı kart, farklı ip wifiyada farklı e-posta bile almış olsanız; örneğin sizin Smart TV de çokça deneme hesabı kullanılmışsa artık deneme hesabını size izletmiyor ...
Kart sahibi dışında geriye aynı kalan bir şey var o da cihazların MAC adresleri. İnternete giren her cihazın bir MAC adresi var.İP adresi modemi açıp kapatınca değişiyor.mail olarakda farklı mail kullanıyorum.kart da farklı kart kullanıyorum.yalnız kart bilgileri girerken aynı ismini yazıyorum
acaba tekrar deneme hesabı kullandığımda kartımı iptal ettirmezsem daha önce deneme hesabı kullandığımı anlayıp kartımdan ücret çekerler mi
inşallah Almazlar alsalar bile nasıl yansırki? İnternet faturasınamı yansır acaba?kayıt olurken üç gün önceden haber vereceğiz gibi birşeyler yazıyordu.mail adresime giremediğimden gelen mesajları göremiyorum
bugün iptal talebi gönderdim bakalım ücret alacaklarmı