Hesabını açtım da profiline giremiyorum pm olarak yollayacağım.aleykum selam kardeşşşşş
bızde oylesıne takılıyoz işte... bırısı gelsede netfılx ve spoty hesabı acsa ucuza kapatsak dıye beklerkeennnnnnnnn
bingoooo.. sen cıkageldın sislerin ardından.
??Hesabını açtım da profiline giremiyorum pm olarak yollayacağım.
Mesaj atarmısın
Doğrudur bir kere ücretsiz alabiliyorsunuz kredi kartınızla ben sürekli sağlayabiliyorum.ücretsiz olarak alınabilen deneme hesabını para ile satıyorsunuz, doğru mu anladım?
kardesım bı kendını tanıtsaydın...Mesaj atarmısın
teşekkürlerMerhaba konunuzu Alısverıs bolumune tasıyorum (Bu bolum ortak arayanlar ve Netflıx ıcerıklerıyle alakalı)
Deneme hesaplarının satısı bana gore ahlakı degıl (Alan oluyor, Ben tıcaretıme bakarım dersenız konuya Şerh düşüp takıbe alıyorum )
tanıtırım problem yok güven sağlamak amaçlı referans veriyorum 1 tanekardesım bı kendını tanıtsaydın...
bodoslama foruma dalıp tıcaret amaclı satış yapıyosun..
Benim de amacım, denemiştir para vermek istemiyordur o kadar tekrar deneme hesabı veriyorum. Bu konu baltalama uğraşı ney böyle ?
Spotify Premium ilk kez deneyenlere zaten 90 gün ücretsiz?
Benim de amacım, denemiştir para vermek istemiyordur o kadar tekrar deneme hesabı veriyorum. Bu konu baltalama uğraşı ney böyle ?
Netflix 44 tl her ay 4 tlye alsa kişi başı 1 tl yapar amacım netflix zaten spotify çerez gibi. Herkes Ekmeğinin peşinde bende böyle bir konu açtım teşekkürler yorum içinForuma üye olduğunuzda bu konuyu açtığınız için olmasın bu önyargı?
Onaylamıyorum ama ücret vermek istemiyorsa apk yükler kullanır. Ya da benim gibi aylık neyse ödemesini yapar. 1 paket sigara parası Spotify üyeliği.
Netflix deseniz 3-4 ortakla farklı profiller oluşturularak kullanılabilen bir şey zaten.