H
Hüseyin1997
Yeni Üye
- 15 Ara 2020
- 4
- 27
Yer dolmuştur.
Son düzenleme:
10-15 euro civarı değil mi oralarda fiyataslinda ben talip olabilirim fakat parayi nasil ulastiririm bilmiyorum yurt disinda yasiyorum 55 lira icin havale yapsam 50 lira da havale ücreti öderim sacma olur
eger üyeligi sürekli devam ettireceksiniz ve güvenirseniz 4 ay sonra 110 lira yolliyim ilk 4 ayin ve sonraki 4 ayin parasi tek seferde ulasmis olur pek mantikli olmadi gibi ama yinede söyliyim
17,99 € 3 aylik paraya tr den 1 yil aliniyor10-15 euro civarı değil mi oralarda fiyat
Vay be ben düşünememiştim bunu ?17,99 € 3 aylik paraya tr den 1 yil aliniyor![]()
Buradan mı bulmuştunNetflix ortak olduk biriyle.Neyse parasını gönderdik.İzlemeye başladık.1 Aylık ücretsiz alıp bize satmış olacak ki hesap bugün kapandı.
Tanımadığım biriyle artık ortaklık yapmam yazık günah.
Forumda yer etmiş ortak arayan biriyle ortak olabilirim.Sota
Yok üstad burdan değil. İsmini yazmayayım başka forum sitesi.Aslında baştan şüphelendim ama beklediğim gibi çıktı.Buradan mı bulmuştun
Bizden olmayan bizden değildirYok üstad burdan değil. İsmini yazmayayım başka forum sitesi.Aslında baştan şüphelendim ama beklediğim gibi çıktı.
Bizden olmayan bizden değildir![]()
Bişey olmaz ben anlamadım bişey zaten ondan ?Forumdan birini bulsaydık "sen hiç ateşböceği gördün mü?" filmi yarım kalırmıydı?![]()
Bişey olmaz ben anlamadım bişey zaten ondan ?
Umarım bir gün beni de atmazlarİşte o yorumu yapma fırsatı bile tanımadılar bize![]()
merhaba hala 1 kişilik boş yer varsa bana ulaşabilirmisiniz 543 253 05 28Netflix bir kişilik boş yerim var. 4K Özel plan -10 TL aylık.