Ben olurumKuzenimle devam eden UHD grubumuza zam geldikten sonra iki kişi ayrılmıştır. Onun yerine iki kişi alınacaktır ilgilenenler yazabilir.
Kuzenimle devam eden UHD grubumuza zam geldikten sonra iki kişi ayrılmıştır. Onun yerine iki kişi alınacaktır ilgilenenler yazabilir.
Özelden yazdım hocam
Ben olurum
varsa kalan yer ben de üye olmak isterimKuzenimle devam eden UHD grubumuza zam geldikten sonra iki kişi ayrılmıştır. Onun yerine iki kişi alınacaktır ilgilenenler yazabilir.
Var hocam özelden yazınvarsa kalan yer ben de üye olmak isterim
aslinda ben talip olabilirim fakat parayi nasil ulastiririm bilmiyorum yurt disinda yasiyorum 55 lira icin havale yapsam 50 lira da havale ücreti öderim sacma olur4K Ultra HD grupta 2 kişilik yer var, katılım 4 aylık 55 TL şeklinde, mesaj atabilirsiniz.
transferwise kullan.aslinda ben talip olabilirim fakat parayi nasil ulastiririm bilmiyorum yurt disinda yasiyorum 55 lira icin havale yapsam 50 lira da havale ücreti öderim sacma olur
eger üyeligi sürekli devam ettireceksiniz ve güvenirseniz 4 ay sonra 110 lira yolliyim ilk 4 ayin ve sonraki 4 ayin parasi tek seferde ulasmis olur pek mantikli olmadi gibi ama yinede söyliyim
sitesine baktim karmasik geldi verdigi örneklerde 1000 euro icin 5 euro filan ücret vermis ama tam olarak westernunion vs gibi hesaplama bölümü yok kurucularida yunan galiba ne kadar güvenilir bilmiyorumtransferwise kullan.