2 fotoğraf yükledim,yüklendi dedi ama görünmüyor..Neden öyle oldu kiNerde ?
2 fotoğraf yükledim,yüklendi dedi ama görünmüyor..Neden öyle oldu kiNerde ?
Hocam bende DRM de brand kısmı mediatek yazıyorKardeşim DRM info aç ve bana şu bilgileri at deneyelim.
Brand
Product
System ID
Netflixi açıp ESN numarasının fotoğrafını da atarsın.
Başkan sen foto at.Hocam bende DRM de brand kısmı mediatek yazıyor
Product ve system id kısımları dediğin yerler nereleri?
Foto çektim zaten geçende hem DRM nin hem de Netflix in..buraya yüklendi dedi,ama ben dahil siz de postta göremiyoruz..geçende nerede diye sorduğunuz mesajımda...Başkan sen foto at.
O yüzden tam olarak nereleri lazım..siz söyleyin yazı ile yazayım...Başkan sen foto at.
Kardeşim bilgeleri atsan yardımcı olacağız.Günaydın herkese..
Lisanslama L1 mevcut ama son adımda bu işi nasıl çözücez bi el atsanız??
M Megalodon kardeşimizin L1 lisanslı Onvo OV50F353 Tv sinin Netflix sorununu çözdük. Adem HelvacıBrand: Mediatek
Product: DRM de yazmıyor bende
System ID: 18017
M Megalodon kardeşimizin L1 lisanslı Onvo OV50F353 Tv sinin Netflix sorununu çözdük. Adem Helvacı
T Tugi136, banada yardımcı olabilir misin dijitsu 4k android tv kullanıyorum
Product yazmıyor mu ?Bir dijitsu 4k androidli de benim 65DS8800 modelli. Yardımcı olma imkanınız olur mu
ESN: NFANDROID1-PRV-T-L3-MEDIAM7332=DIJITSU-4445-
Brand: MediaTek
System ID: 17661
DRMinfoda security levelda L1 gözüküyor ama önceki postlardaki gibi versiyon 8i derlememe rağmen ui-800 lü bir hata alıyorum. ESN hem tam numaralı hem de 4445- olarak yazıp denedim. sorun ne olabilir acaba?
Güncelledim hocam ESN tam numarasını da yazdım bu arada netflixin google play storedan son versiyonu indirdiğimde farklı ESN numarası veriyorProduct yazmıyor mu ?