40 mhz haric yaziklarinizdan fazlasini yaptim.tv kablolu baglantida.pc den hiz olcumu 72_74 mb lan.wlan ile 54_58mb arasi.tv den max 26 mb i gordum .pc den 72 mb olcerken tv den 26 mb olcum cikmasi normalmi bilemedim...
TV Vestel mi? Donanım yetersizliği ya da yazılım kaynaklı olabilir.40 mhz haric yaziklarinizdan fazlasini yaptim.tv kablolu baglantida.pc den hiz olcumu 72_74 mb lan.wlan ile 54_58mb arasi.tv den max 26 mb i gordum .pc den 72 mb olcerken tv den 26 mb olcum cikmasi normalmi bilemedim...
VESTEL 49UD8300 Tüm cekirdek yazilimlari denedim su an 3.62.7.0 yuklu en iyi renk ve doygunluk bu versiyonda...TV Vestel mi? Donanım yetersizliği ya da yazılım kaynaklı olabilir.
TV Vestel mi? Donanım yetersizliği ya da yazılım kaynaklı olabilir.
VESTEL 49UD8300 Tüm cekirdek yazilimlari denedim su an 3.62.7.0 yuklu en iyi renk ve doygunluk bu versiyonda...
donanım kaynaklı umut yazılımla neden kısıtlasınlar kı
bılıyorsun telefonlarda cat5-6-7-8 seklınde gıdıyor rakamlar yukseldıkce cıhazında data ısleme kapasıtede artıyor.
aynı durumun tv ıcınde oldugunu dusunuyorum.
netflixe aylık ne kadar ödüyorsunuz, sitesindeki rakamlar çok değil mi sizce, hadi 1 ay bedava ama premium için o paralar çok bence. standart abonelikte 4k tvsi olana gereksiz, saçma bir paradokstayım valla. hiç olmazsa belgesel sinema uydu kanalları falan olsa içeriğinde sadece diziye filme o parayı vermek istemiyorum. siz ne yapıyorsunuz ?
Forumda konusu var, kurbana girer gibi 3-4 ortak kullanıyorlar. Ben kullanmadığım için bilmiyorum, kullananlar size anlatsın.
valla hiç anladığım şey değil hocam ama farklı İP ile tek abonelikten 3-4 kişi kullanabiliyorsa premiumdan bir dalda ben alırım
konunun linkini alabilirmiyim zahmet olmazsa .
Sesimee gelll sesime gelllbakıyorum hocam sağolun