Nerelerdesiniz bakayım ziraat mühendisleri :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Heeee, Ödemiş Torbalı civarı bir yer di sanırım :alala
Aynen sevgili adem,Ödemiş-Tire giderken,yol üzerindeyiz,Torbalıdan ilk ışıklardan sağa dönünce yani.Aslında hikayesi de var olayın muhabbette anlatayım bari :)

Aynen sevgili adem,Ödemiş-Tire giderken,yol üzerindeyiz,Torbalıdan ilk ışıklardan sağa dönünce yani.Aslında hikayesi de var olayın muhabbette anlatayım bari :)
Yüzyüze anlatırsın nasipse :))

Anlatırım elbet,yürek-dalak yerken :bye ,yarın 3 ağaç kaldı onları da budayayım fırtına var şu an,belki ertelerim kesimi :)

Sevgili umut,sen geldin hadi bende yatayım ,bugün çok yoruldum :)kaçtı gitti deme sakın,tumba yatağa gidiyorum :))

@Ado, çay molasımı :clap

Çaysız olmuyor abiler :ok
@teraspy,
Bugün akşama kadar ağaçları budadım,artık kollarım ağrıyor,son dakikalarda motor da su koyverdi ? ,çünkü hanım aradı,yarın mutlaka gel dedi,nedenini üsteleyince bacanağın babası vefat etmiş,bu yüzden motoru da çok zorladım,bitmedi ama ben bittim ?kesikler ortada kaldı,artık geri döndüğümde toparlarım etrafı...
Sallama çay yaptım,su bardağında ?

Teşekkür ederim,dostlar sağolsun sevgili teknovest ,yaşlıydı... Yetişemem büyük ihtimal ama giderim yinede.Yine resim çektim,hanım sordu işler bittimi diyede,hemde patpatın da resmini çektim burada yayınlamak için ,telde onlar atacağım sonra buraya :)

bekliyoruz abi

Geri
Üst Alt