Aynen sevgili adem,Ödemiş-Tire giderken,yol üzerindeyiz,Torbalıdan ilk ışıklardan sağa dönünce yani.Aslında hikayesi de var olayın muhabbette anlatayım bariHeeee, Ödemiş Torbalı civarı bir yer di sanırım![]()

Aynen sevgili adem,Ödemiş-Tire giderken,yol üzerindeyiz,Torbalıdan ilk ışıklardan sağa dönünce yani.Aslında hikayesi de var olayın muhabbette anlatayım bariHeeee, Ödemiş Torbalı civarı bir yer di sanırım![]()

Yüzyüze anlatırsın nasipseAynen sevgili adem,Ödemiş-Tire giderken,yol üzerindeyiz,Torbalıdan ilk ışıklardan sağa dönünce yani.Aslında hikayesi de var olayın muhabbette anlatayım bari![]()
)Olur, seve seve.Abimiz kovalamazsa sonraki buluşmayı orada yapalım. Mangal yakalım, @Umut Barış Mangalcıbaşı olsun![]()

Sevgili umut,sen geldin hadi bende yatayım ,bugün çok yoruldumkaçtı gitti deme sakın,tumba yatağa gidiyorum
)

Demeyiz abi, nasılsa yarın tekrar gelirsin.![]()
Tekrar geldim işte@Ado, çay molasımı![]()
,ohhh adem,yorgunluk çayı iyi gitti
) ,ohooo toydosakni ,sen gidip gelene dek ben çayı bitirdim 
Bugün akşama kadar ağaçları budadım,artık kollarım ağrıyor,son dakikalarda motor da su koyverdi ? ,çünkü hanım aradı,yarın mutlaka gel dedi,nedenini üsteleyince bacanağın babası vefat etmiş,bu yüzden motoru da çok zorladım,bitmedi ama ben bittim ?kesikler ortada kaldı,artık geri döndüğümde toparlarım etrafı...