Geçmiş olsun.Hemen hemen herkesin atlattığı ufak-tefek sıkıntılardan başka iyiyim çok şükür gençler ve genç kalanlar ,akü halen almadım,arabam da benim gibi yatıyor, maske takıyoruz ailecek dışarı çıktığımızda,zaten biliyorsunuz kahve hayatım hiç yok,dışarı pek çıkmıyorduk ailecek,ama çıktığımızda mutlaka maske takıyoruz.
Sevgili tarık,sanırım Kadıköy idi.Çünkü FB'nin stadı görünüyordu çatıdaki balkondanOoo bizim yakaa. Ne tarafta
Teşekkür ederim sevgili By_TrolGeçmiş olsun.
Ooo kıyak yerde o zamanSevgili tarık,sanırım Kadıköy idi.Çünkü FB'nin stadı görünüyordu çatıdaki balkondan
Ne de olsa FB'lidir kendisi,ama çatıdan sadece stadın üstü görünüyorOoo kıyak yerde o zaman
Sesi yeterNe de olsa FB'lidir kendisi,ama çatıdan sadece stadın üstü görünüyor
Hoşgeldin Emmi iyisindir umarım nasıl oldun.Eeee, her şey yolunda mı gençler ve genç kalanlar
Hoşgeldiniz Sayın emmi. Geçmiş olsun.Eeee, her şey yolunda mı gençler ve genç kalanlar
çok iyiyim yıldırım ,biraz burun akıntısı devam ediyor ,baş ağrım gitti ,neşem yerine geldi ,tabii ev halkına da bulaştırdım ama onlar hafif atlattılarHoşgeldin Emmi iyisindir umarım nasıl oldun.
Teşekkür ederim sevgili slowfood , bu arada tebrik ederim ben de seniHoşgeldiniz Sayın emmi. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Sizler kadar olmasa da elimizden gelen birşey varsa ne mutlu.Teşekkür ederim sevgili slowfood , bu arada tebrik ederim ben de seni