Emmi de biliyor işi
İki ay önce araba konusuna yazdım konu adnı Emmi yatıyor diye değiştirin dedimHemen hemen herkesin atlattığı ufak-tefek sıkıntılardan başka iyiyim çok şükür gençler ve genç kalanlar ,akü halen almadım,arabam da benim gibi yatıyor, maske takıyoruz ailecek dışarı çıktığımızda,zaten biliyorsunuz kahve hayatım hiç yok,dışarı pek çıkmıyorduk ailecek,ama çıktığımızda mutlaka maske takıyoruz.
Teşekkür ederim yıldırım,hoşbuldum ,ufak-tefek sıkıntılarla uğraştım hep,bir de ailecek arka arkaya 10-12 günlük meşhur hastalıkla uğraştık.Önce oğlum,sonra hanım en son ben "grip" gibi yattık.Hiç birimiz ilaç kullanmadık ama bol bol doğal C vitamini ve tahriş olan boğazlarımız için (öksürükten) "kudret narı" içtik (kendimiz yaptık).İki ay önce araba konusuna yazdım konu adnı Emmi yatıyor diye değiştirin dedim
Özlettin kendini Emmi sorduk iyi dediler Emmi iyise mesele yok dedik hoşgeldin Emmi..
Tarık,geçenlerde oğlan kardeşime gideyim dedim ,İstanbul'a,anadolu yakası.Ama otobüs bilet fiyatını duyunca vazgeçtim ,kardeşime "yolla biletimi geleyim" dedim ama nerdeeeeee
Çok geçmiş olsun Emmi bitmeyecek galiba virüsler hep farklı bir virüs çıkıyor..Teşekkür ederim yıldırım,hoşbuldum ,ufak-tefek sıkıntılarla uğraştım hep,bir de ailecek arka arkaya 10-12 günlük meşhur hastalıkla uğraştık.Önce oğlum,sonra hanım en son ben "grip" gibi yattık.Hiç birimiz ilaç kullanmadık ama bol bol doğal C vitamini ve tahriş olan boğazlarımız için (öksürükten) "kudret narı" içtik (kendimiz yaptık).
Teşekkür ederim. Biz yazdığım gibi "maskesiz çıkmam abi" modundayız, hele asansöre binmeden mutlaka takıyoruzÇok geçmiş olsun Emmi bitmeyecek galiba virüsler hep farklı bir çıkıyor..
Biz ailecek aşı yaptırmadık geçen evdekiler virüs yok galiba dedi gelince anlarsınz dedim sessilik olduTeşekkür ederim. Biz yazdığım gibi "maskesiz çıkmam abi" modundayız, hele asansöre binmeden mutlaka takıyoruz
İnan bize de öyle bakıyorlar ama hiç umurumuzda değil doğrusu ,dün bir arkadaşa "arirang tv izle (Kore kanalı) ,ama sen yine de maske takma" dedim ,hatta Japon NHKBiz ailecek aşı yaptırmadık geçen evdekiler virüs yok galiba dedi gelince anlarsınz dedim sessilik oldu
Maske takmadan dışarıya çıkmıyoruz ama garip oluyor herkes maskesiz biz maske ile kimisi aa maske diyor..
Sağlık için önemli Emmi biz önlemimizi alalımda gerisi önemli değil toplu taşmada maske zorunlu olmalı ..İnan bize de öyle bakıyorlar ama hiç umurumuzda değil doğrusu ,dün bir arkadaşa "arirang tv izle (Kore kanalı) ,ama sen yine de maske takma" dedim ,hatta Japon NHK
Ooo bizim yakaa. Ne taraftaTarık,geçenlerde oğlan kardeşime gideyim dedim ,İstanbul'a,anadolu yakası.Ama otobüs bilet fiyatını duyunca vazgeçtim ,kardeşime "yolla biletimi geleyim" dedim ama nerdeeeeee
Çok geçmiş olsun. Sanırım biz de kaptık, 35 derece sıcakta pek gribe benzemiyordu bizimkisi. Aile hekimi grip ilacı yazıp yolladı. Önce annem, sonra babam oldu. Ev içinde maske taktım ama bana da bulaştı. iki haftadır iyi olmaya çalışıyoruz ama başlangıca göre iyiyiz. Tedbiri elden bırakmamak lazım. Anneme de gittiği bir gezi sırasında arkadaşından bulaştı, nereden gittim ben diye hayıflanıp duruyor.Teşekkür ederim yıldırım,hoşbuldum ,ufak-tefek sıkıntılarla uğraştım hep,bir de ailecek arka arkaya 10-12 günlük meşhur hastalıkla uğraştık.Önce oğlum,sonra hanım en son ben "grip" gibi yattık.Hiç birimiz ilaç kullanmadık ama bol bol doğal C vitamini ve tahriş olan boğazlarımız için (öksürükten) "kudret narı" içtik (kendimiz yaptık).