Çevrimdışı meebbe Süper Üye 25 Şub 2018 2,463 32 8 Eyl 2019 #15 Adem Helvacı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... valla hocam YouTube dan da yazdım emeğinize sağlık.Son derece basit anlatmışsınız.Herkese selamlar.
Adem Helvacı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... valla hocam YouTube dan da yazdım emeğinize sağlık.Son derece basit anlatmışsınız.Herkese selamlar.
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 8 Eyl 2019 #16 meebbe' Alıntı: valla hocam YouTube dan da yazdım emeğinize sağlık.Son derece basit anlatmışsınız.Herkese selamlar. Genişletmek için tıkla ... Uzman bilgisi olmamak kaydı ile paylaştım ve daha yüksek bilgiye sahip arkadaşları da yoruma davet ettim ki çok da güzel karşılıklar gelmiş. Bilgi nerede ise biz oradayız ?
meebbe' Alıntı: valla hocam YouTube dan da yazdım emeğinize sağlık.Son derece basit anlatmışsınız.Herkese selamlar. Genişletmek için tıkla ... Uzman bilgisi olmamak kaydı ile paylaştım ve daha yüksek bilgiye sahip arkadaşları da yoruma davet ettim ki çok da güzel karşılıklar gelmiş. Bilgi nerede ise biz oradayız ?
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 8 Eyl 2019 #17 muratala53' Alıntı: Konuya girince kesin adem abi videoyu koydu dedim ?? Genişletmek için tıkla ... ???
muratala53' Alıntı: Konuya girince kesin adem abi videoyu koydu dedim ?? Genişletmek için tıkla ... ???