Deimos
VIP
- 6 Nis 2018
- 852
Gearbest firma.
Fatura tutarını düşük kesme olayı firmalarda olmaaaz.
https://tavsiyeforumu.com/konu/xiao...z-kargo-son-5-gun-son-73-adet.1157/post-26042
Gearbest firma.
Fatura tutarını düşük kesme olayı firmalarda olmaaaz.
Abi parasında değilim zaten bürokrasi yi sevmiyorum sadece. Ürün Aramex ile geliyor, mail attılar bizi arayın diye, aradım, yok havale çekecen, yok tc ile havale kağıdını bize göndercen. Falan filanFat.düşük gösterme ilk Ali de başlamıştır ama halen varmı bilmiyorum,yine bazı firmalar direk $ 19 gibi gösterirler!!
kimisi tam fat.beyan eder ama genel de Hindistan/Türkiye ve bazı Asya ülkeleri için durum böyle dir!
Bizim Gümrükler ise artık yemiyor bunları bilesiniz! ama arada kimisinin paketi direk gelir,bu da memurun o andaki
durumuna göre olmuştur yani yememiştir ama yemiş görünür!
Ayrıca kendileri de bu yolla acaip mal getirirler! kısaca adamlar bu işi sizden daha iyi biliyor!
Bu iş biraz da şansa kalıyor,takılırsa da at-deve değil zaten üçkuruşluk mal gümrüğüde %20 dir ama yine de bir para tutmaz yaw
Ücretsiz kargo yazıyor, gümrük ile ilgili birşey söylememişim ki?
Anlayamadım konuyu?
Bende önce 500Sd, sonra 7020, 7020S, en sonda Vu+ Duo TF daydım 2005 lerdeAramex ile aldım bende malı,havale çekilme olayı nedir onu anlamadım?
işlem net üzerinden yapılıyor sadece! banka dan da bana şu kadarlık harcama yaptınız bilgisi geldi v.s
Daha önce başıma bu durum daha da zor olarak DHL ile gelmişti çünkü düşük fat.kesmişlerdi ve adamlar da yemedi tabiki!
1 gün kadar uğraştım ama 2 günde malım teslim edilmişti+
Ben düşük fat. olayına hiç girmiyorum artık
++
Dream kullandım geçmişte;önce 500SD vardı yada serisi tam neydi unuttum şimdi sonra 800HD almıştım
sonra bir şey daha aldım yaw unuttum onuda yaw ben bunları malum CS işi için kullanmıştım yoksa
bu dandik cihazlarla hiç işim olmaz benim! ama CS işinde DB 1 numaradır özellikle eski den ama şimdiler de
bir alay cihaz doldu piyasalar bu işi daha da güzel yapıyorlar!
Benim resim kalitesi için 4 tane Markam vardır Techni/Humi/Kati/Pany gerisi hikaye dir
elimde şimdilik 1 tane cihaz kaldı Kati916,yakında alırım yine bir şeyler
25. Mesaja bakıyorsun değilmi
Kutu içerisine konuyor zaten kapalı kutu, ama Faturayı dışına takıyorlar Neyse artık 9 günde teslim ediyorlar, hızlı geldi 1 Mayıs 3 gün tatil olmalarına rağmen. Gelince denerim, Apple TV den iyi çıkarsa Apple a şut, takılmalar olursa Xiaomi ye şutKutu içine koyarlar diye düşündüm. Gearbest öyle birşey yapmamış demek ki.
Kutu içinde kutu olursa, o zaman açmaları için yasal prosedüre uymaları gerekir.
Dışında Mi BOX yazdıktan sonra internetten fiyatına bakması yeterli zaten.
Kutu içerisine konuyor zaten kapalı kutu, ama Faturayı dışına takıyorlar Neyse artık 9 günde teslim ediyorlar, hızlı geldi 1 Mayıs 3 gün tatil olmalarına rağmen. Gelince denerim, Apple TV den iyi çıkarsa Apple a şut, takılmalar olursa Xiaomi ye şut
Yurtdışından alışveriş yapmayalı uzun zaman oldu. Kutusu duruyor olsa, bakardım dışındaki etikette fiyat yazıyor muydu diye.
Kutu dışına yapıştırdıkları etikette adres harici birşey yazmıyordu sanırım.
Apple ile Xiaomi'nin kutusu aynı kulvarın ürünleri değil.
Apple donanıma özel yazılım ile çalıştırıyor o cihazı. Daha iyi olması normal.
2 sayfa yazı okudum ve anladım ki bu başka bir dünya