Ne Oynuyorsun?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
20,611
En son Metro EXODUS'u bitirmeye niyetlendim fakat bug olması canımı sıktı ve bıraktım. (Korsan olduğu için de bug olabilir.)
Kendi sistemimi topladığımda devam eder bitiririm. :sirit

Genelde FPS, Battle Royale ve hikaye tabanlı oyunları severim. Arada da simulasyon oynardım.
ETS 2'yi canım sıkıldıkça yeniden oynamışlığım mevcuttur.
Ama en çok oyunlara dair süreyi nerede harcadın derseniz, GTA serisinde harcamış olabilirim diyebilirim. :sirit
 
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
20,611
Oyun kanseri pubg. Ne tarafa dönsem bunu oynuyorlar buradan isyanımı dile getirmek istedim :sirit)

Telefonda oyun oynamak zevk vermiyorken, PUBG benim için daha bir eziyet oluyor maalesef.
Millet bilgisayar almakta zorlandığı için, PUBG'yi telefondan oynuyor diye düşünüyorum.
Bunda biraz da OKEY, Candy Crush gibi oyunlardan sıkılmış olmanın da payı olabilir.
PUBG'yi insanlar birbirinden görüp başlıyor sanırım.

Dediğim gibi, telefonda PUBG tam bir eziyet bence.
 
newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
97-98 senesiydi sanırım lisede dersten kaçıp winning eleven oynamaya giderdik o günlerde kaptığım hastalığı halen devam ettiriyorum. bu 20 senelik süreçte o zamandan bugüne kadar ki bütün pes serilerini oynadım hala fırsat buldukça haftada 1-2 kere Pes oynarım.

onun dışında ;

yine o dönemlerde internet cafede kendi arkadaş grubumuzla kalabalıkça oynadığımız Half Life ve Counter turnuvalarının tadı damağımdadır. call of duty ve battlefield serilerinin bir çoğunu oynadım. max payne gta quake net for speed, atari döneminden mustapha mortal kombat ve elbette steeet fighter oyunlarında master yaptım :)

şöyle dönüp geriye baktığımda kesinlikle vazgeçilmezim hep Pes serisi olmuştur. bununla birlikte online oyun sevmedim hiç, savaş/taktik oyunlarınıda konsol yerine PCde oynamayı sevmişimdir.

20 sene diyince insan kötü oluyor yaşlandığını anlıyor , winning eleven ile Japonca öğrendiğimiz günler, half lifedeki balkondan atılan şerefsiz böcekler falan hepsi aklımda, o zamanlar imkan yoktu bu kadar ama herşeyin tadı vardı, şimdi imkan var tadı yok çoğu şeyin.

konsol başında bilgisayar başında içtiğimiz sigaranın, bilardo salonlarında içtiğimiz biraların, kahve köşelerinde okul üniformasıyla içtiğimiz çayın, hepsi o zaman güzelmiş şimdi tadı mı değişti yoksa büyüyünce ağzımızın tadı mı gitti bilmiyorum. Allah herkese sağlık sıhhat versin gençler sizde gençliğinizin kıymetini bilin, asosyal olmayın çıkın dışarı hayatınızı yaşayın, ilerde bizim gibi yaşlanınca anlatacak hikayeleriniz olsun :)
 
B Çevrimiçi

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
907
43
uzun zamandir oyun oynamiyorum desem yeridir heveslenip arada bir oyun kuruyorum biraz oynayinca bunalip siliyorum en iyi ihtimalle hile acip isimi kolaylastiriyorum:tara
eskiden zevkli gelirdi zaman olurdu simdi yasin etkisi birde zaman sorunu derken hevesim olmuyor need for speed payback kurdum sildim sarmadi undergraund serisindeki keyfi hic bir zaman yakalayamadilar assassins creed odyssey kurdum yarim saat oynadim sildim tomb raider yine ayni hikaye gears of war 4 kurdum bir tanidik icin denemelik oyun calismadi bedavaya tom clancy the division 2 ve devil may cry 5 vercekler haftaya teslim onlarida bi denerim umarim 10 dk oynayip silmem gercekten bitiririm assassins creed in eski versiyonlarindan birinide zamaninda hediye etmislerdi oyunu kurup antreman bölümüne basladim antreman bitmeden oyunu kapattim bidahada acmadim :hihi
malesef artik oyunlar sadece grafik üzerine yapiliyor eskiden oynanabilirlik vardi grafikler kötüydü ama oyunlar sariyordu bir hikayesi vardi yada bana öyle geliyordu simdiki oyunlarda basiyorlar janjanli grafigi oyun tirt filmlerde ayni mantik bas cgi yi yap ortaya alevli malevli biseyler nasil olsa para kazaniriy düsüncesi
 
tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
Telefonda oyun oynamak zevk vermiyorken, PUBG benim için daha bir eziyet oluyor maalesef.
Millet bilgisayar almakta zorlandığı için, PUBG'yi telefondan oynuyor diye düşünüyorum.
Bunda biraz da OKEY, Candy Crush gibi oyunlardan sıkılmış olmanın da payı olabilir.
PUBG'yi insanlar birbirinden görüp başlıyor sanırım.

Dediğim gibi, telefonda PUBG tam bir eziyet bence.
Cinnet sebebi kurdular bilgisayarlara bizimkiler sabaha kadar çatır çutur.İşin garibi ben sevmiyorum,birde işe kitlenince daha da garip şeyler oluyor.Tam çalışıyorum karşımda 'işaret fişeği attılar' diye bi ses çıktım cama arıyorum.Sonrası tripodla kafaya darbe.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri