97-98 senesiydi sanırım lisede dersten kaçıp winning eleven oynamaya giderdik o günlerde kaptığım hastalığı halen devam ettiriyorum. bu 20 senelik süreçte o zamandan bugüne kadar ki bütün pes serilerini oynadım hala fırsat buldukça haftada 1-2 kere Pes oynarım.
onun dışında ;
yine o dönemlerde internet cafede kendi arkadaş grubumuzla kalabalıkça oynadığımız Half Life ve Counter turnuvalarının tadı damağımdadır. call of duty ve battlefield serilerinin bir çoğunu oynadım. max payne gta quake net for speed, atari döneminden mustapha mortal kombat ve elbette steeet fighter oyunlarında master yaptım
şöyle dönüp geriye baktığımda kesinlikle vazgeçilmezim hep Pes serisi olmuştur. bununla birlikte online oyun sevmedim hiç, savaş/taktik oyunlarınıda konsol yerine PCde oynamayı sevmişimdir.
20 sene diyince insan kötü oluyor yaşlandığını anlıyor , winning eleven ile Japonca öğrendiğimiz günler, half lifedeki balkondan atılan şerefsiz böcekler falan hepsi aklımda, o zamanlar imkan yoktu bu kadar ama herşeyin tadı vardı, şimdi imkan var tadı yok çoğu şeyin.
konsol başında bilgisayar başında içtiğimiz sigaranın, bilardo salonlarında içtiğimiz biraların, kahve köşelerinde okul üniformasıyla içtiğimiz çayın, hepsi o zaman güzelmiş şimdi tadı mı değişti yoksa büyüyünce ağzımızın tadı mı gitti bilmiyorum. Allah herkese sağlık sıhhat versin gençler sizde gençliğinizin kıymetini bilin, asosyal olmayın çıkın dışarı hayatınızı yaşayın, ilerde bizim gibi yaşlanınca anlatacak hikayeleriniz olsun