Nasıl ÖKÜZ Olunur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tek kâle alacağım durum öküz gibi nadide bir hayvanımızın konuda olması

Böylelerine öküz demeyelim de bir yaratık diyelim,hayvan ismi vererek hayvanlara hakaret etmeyelim.Ben bazı insanların gerçek yüzünü gördükçe hayvanları daha çok seviyorum.

Bunlar öküz olamaz. Hayvan yakıştırmasını mantıklı bulmuyorum. Keşke insanlarda hayvanlar gibi olsa.. Dünyada insanlar olmayıp hayvanlar olsa dünya daha yaşanır bir halde olurdu. Bu daha çok aslında bizim ülkede bizim insanımızın yapısında var. Kültürsüz inadına kendini yetiştirememiş insanlar bizim ülkede yığınla dolu.. Sadece okumayla üniversite falan da yeterli değil. Yobaz insan sürüyle dolu.. Rahmetli annemin bir lafı vardı. Ölende terbiyesiyle duranda diye..

Böylelerine öküz demeyelim de bir yaratık diyelim,hayvan ismi vererek hayvanlara hakaret etmeyelim.Ben bazı insanların gerçek yüzünü gördükçe hayvanları daha çok seviyorum.
Yaratılanı severiz yaradandan ötürü :dry

Osmanlı'nın, "bu kadar cahillik ancak tahsille mümkün" sözü çok hoşuma gider.

Bir yerden sonra, fıtratı insan değilse, eğitim öğretim, iyi hasletler nafile gelir bu gafillere. Allah muhafaza.

Aman boşverin...

Screenshot_20200911-032752_Instagrama00e8152f58986c0.jpg

İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır, bilgileriyle ağırlanır, ahlakıyla uğurlanır. Atasözümüzde olduğu gibi üye olalı bilgisizliği yada bilgi yetersizliği nedeniyle kimse burada dışlanmadı. Aksine birçok kişi doğru yanlış kendince doğru bildiğini hep duyurmaya çalışıyor. Bu nedir son zamanlardan mesajlarda yakışıksız ve belden aşağı ifadeler.

Öneri:
Sayın adminler bu tip kelimeleri sansürleme yoluna giderek en azından yazarken uyarmış olun, ne yaptığının farkına varsınlar, okuyanlarda bir parça da olsa korunmuş olsun.

İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır, bilgileriyle ağırlanır, ahlakıyla uğurlanır. Atasözümüzde olduğu gibi üye olalı bilgisizliği yada bilgi yetersizliği nedeniyle kimse burada dışlanmadı. Aksine birçok kişi doğru yanlış kendince doğru bildiğini hep duyurmaya çalışıyor. Bu nedir son zamanlardan mesajlarda yakışıksız ve belden aşağı ifadeler.

Öneri:
Sayın adminler bu tip kelimeleri sansürleme yoluna giderek en azından yazarken uyarmış olun, ne yaptığının farkına varsınlar, okuyanlarda bir parça da olsa korunmuş olsun.
:ok:ok:ok:ok:ok

Filtre için kelimeler eklemeye başlandı.
gördüğümüz uygunsuz kelimeleri bana rapor edin.

Öneri:
Aslında ilk mesajda dahi sansürlememiz gerekir.

@Sota Başkan o kısmı yıldızlasak en azından.

Bu kadar ani refleks gösterip duyarlı davranıp eyleme geçen yöneticilere saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım...

Geri
Üst Alt