Bizi de gömdün yani arada, neyse canın sağolsun ?Boşverin Z kuşağı iyidir, sloganları bile "Ayar vermeye geliyoruz" ? ne çekiyorsak bu X kuşağından çekiyoruz zaten ?
Sözüm meclisten dışarı yani ? ben de Y kuşağındanım bizde pek masum değiliz ?Bizi de gömdün yani arada, neyse canın sağolsun ?
Yaratılanı severiz yaradandan ötürüBöylelerine öküz demeyelim de bir yaratık diyelim,hayvan ismi vererek hayvanlara hakaret etmeyelim.Ben bazı insanların gerçek yüzünü gördükçe hayvanları daha çok seviyorum.
Osmanlı'nın, "bu kadar cahillik ancak tahsille mümkün" sözü çok hoşuma gider.
- Eğitim şart
İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır, bilgileriyle ağırlanır, ahlakıyla uğurlanır. Atasözümüzde olduğu gibi üye olalı bilgisizliği yada bilgi yetersizliği nedeniyle kimse burada dışlanmadı. Aksine birçok kişi doğru yanlış kendince doğru bildiğini hep duyurmaya çalışıyor. Bu nedir son zamanlardan mesajlarda yakışıksız ve belden aşağı ifadeler.
Öneri:
Sayın adminler bu tip kelimeleri sansürleme yoluna giderek en azından yazarken uyarmış olun, ne yaptığının farkına varsınlar, okuyanlarda bir parça da olsa korunmuş olsun.
Aslında ilk mesajda dahi sansürlememiz gerekir.İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır, bilgileriyle ağırlanır, ahlakıyla uğurlanır. Atasözümüzde olduğu gibi üye olalı bilgisizliği yada bilgi yetersizliği nedeniyle kimse burada dışlanmadı. Aksine birçok kişi doğru yanlış kendince doğru bildiğini hep duyurmaya çalışıyor. Bu nedir son zamanlardan mesajlarda yakışıksız ve belden aşağı ifadeler.
Öneri:
Sayın adminler bu tip kelimeleri sansürleme yoluna giderek en azından yazarken uyarmış olun, ne yaptığının farkına varsınlar, okuyanlarda bir parça da olsa korunmuş olsun.