digiulama
Süper Üye
- 5 Nis 2018
- 882
- 43
100 tlNashare server fiyatları nedir
100 tlNashare server fiyatları nedir
Hocam 1506F bendeki cihaz sizin paylaştığınız 1506T. Sorun olmasın?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.usb mod
sunplus ise f-t aynıHocam 1506F bendeki cihaz sizin paylaştığınız 1506T. Sorun olmasın?
İnan benim bilgim yok ,ama öğrenir yazarım buradannshare kod satış halen ı var mı?
Türkiye'den çalışmayacak diye bir söylenti var. Kod sürem bitiyor ama net olan bir şey yok şuan.İnan benim bilgim yok ,ama öğrenir yazarım buradan
Ben unuttum bunu sormayı ,yarın olsun hayır olsun ,telefonda hatırlatmalara yazdım ,yarın sorayım bakalımTürkiye'den çalışmayacak diye bir söylenti var. Kod sürem bitiyor ama net olan bir şey yok şuan.
Telefon onaylı üyemiz değil kendisi,bir sıkıntı yaşamayasın sonra sayın yzzze abimMerhaba
özelden hangi platformlar açık yazar mısınız
Hadi sen "önceden tanıdığın"dan aldınbende de dönüşüm cihaz var. bu sene kodlar dönüşüm cihazlarda çalışmayacak deniyordu. facebook'ta önceden tanıdığım bir arkadaştan aldım 1 yıllık. kod çalıştı. açılması gereken kanallar açık.
Teşekkürler uyarınız için.Telefon onaylı üyemiz değil kendisi,bir sıkıntı yaşamayasın sonra sayın yzzze abim