Nashare server yazılımı ; Nashare server software

F Çevrimdışı

frdarby

Yeni Üye
25 Kas 2019
1
42
Bugün satın alınarak Nashare & DQCAM aktivasyonu bugün itibariyle (22.11.2019) yapılmış Supermax Prada SMX2 HD receiver, 170 TL maliyet fiyatına satılıktır.

dilerseniz, extra +25 TL ilaveyle Next wifi eklenerek anlaşmalı kargo firması ile oldukça ucuz bir +kargo maliyetiyle gönderilebilir.

Not: Antalya içi elden teslim edilebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nashare aktivasyonu 1 yıl için geçerlidir.

bunu yazmayı unuttum. oluşan kirlilik için modlardan özür dilerim.
Usta nasıl alabiliriz cihazı.. Tel no varmı

A Çevrimdışı

alicancoklu

Yeni Üye
17 Ağu 2019
24
39
digiulama digiulama, E Ekselance, hiremco combo cihaz alıp dönüşüm yazılımını da attım şimdi kod temin etmek lazım siteye üye olmak kod için yazışmak bunlar benim için zor bu konuda yardımcı olabilir misiniz. yardımcı olacak arkadaşa ücretini peşin gönderirim kendisi de kodu aldıktan sonra iletir. burada küçük bi aile gibi gidiyor herşey. umarım yardımcı olursunuz
nashare kodu satışımız vardır
whatasappdan yazabilirsiniz
05548900102

Z Çevrimdışı

zaltun 

Aktif Üye
25 May 2018
127
24
digiulama digiulama, E Ekselance, hiremco combo cihaz alıp dönüşüm yazılımını da attım şimdi kod temin etmek lazım siteye üye olmak kod için yazışmak bunlar benim için zor bu konuda yardımcı olabilir misiniz. yardımcı olacak arkadaşa ücretini peşin gönderirim kendisi de kodu aldıktan sonra iletir. burada küçük bi aile gibi gidiyor herşey. umarım yardımcı olursunuz
ben digiulama digiulama dan 6 aylık aldım. ödeme yapar yapmaz kodu gönderdi.problemsiz kullanıyorum şuan.

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
elimde son 1 yıllık kod kaldı 100 tl fiyatı istersen verebilirim

Y Çevrimdışı

ylnzadam64

Yeni Üye
22 Eyl 2019
20
51
E Çevrimdışı

enes67

Yeni Üye
30 Eki 2019
10
44
digiulama digiulama
hocam elimdeki cihaza göre yazilim verebilirmisin nashare icin
Ra4QYv.png

A Çevrimdışı

alicancoklu

Yeni Üye
17 Ağu 2019
24
39
arkaslar nashare kodlarda kampanyamız var yıllık üyelik 100 TL isteyen olursa özelden mesaj atabilir.

M Çevrimdışı

mai22

Aktif Üye
27 Tem 2019
55
34
anlamadığım birşey var şimdi bu nashare uyumlu uydu alıcıları ile Uydu üzerinden mi irdetolar!! (anladınız umarım!) çözülüp izleniyor??

M Çevrimdışı

mai22

Aktif Üye
27 Tem 2019
55
34
hani bu eşlenik sistem vs. başka bi yerde imkanı yok çalışmaz diyorlardı..

1 grup veya 1 kişi çözüyor sonra yeni cam :) o gümlüyor tekrar aynı kişiler veya x başkası hallediyor patlayana kadar oradan devam
demek hepsi kendi cukkasının derdinde..

belkide artık patlamıyordur da daha fazla cukka için kendileri yeni birşeyler uyduruyordur :)
bayadır takipte etmiyorum ama

ben inanıyorum ki oscam da da izleyenler vardır irdetoları açık edilmiyor..

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hani bu eşlenik sistem vs. başka bi yerde imkanı yok çalışmaz diyorlardı..

1 grup veya 1 kişi çözüyor sonra yeni cam :) o gümlüyor tekrar aynı kişiler veya x başkası hallediyor patlayana kadar oradan devam
demek hepsi kendi cukkasının derdinde..

belkide artık patlamıyordur da daha fazla cukka için kendileri yeni birşeyler uyduruyordur :)
bayadır takipte etmiyorum ama

ben inanıyorum ki oscam da da izleyenler vardır irdetoları açık edilmiyor..
Tam emin değilim ama,oscamda izleyenler varsa eğer,sanırım avrupalılardan değilde asyalılardan duyardık hemen :) ,yani avrupalıların "açık" edeceğini pek sanmıyorum, benim çevremden izleyen yok oscam ile,soruyorum çünkü :)

Geri
Üst Alt