teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Nashare server bildiğiniz gibi çözmediği sistem yok(muş) bende buna merak saldım ,acaba hangi yazılımı yüklersem bu server aktif olur dedim,sevgili digiulama ile irtibat kurdum, hatta bu konuda olmasa da uydu yazılımlarıyla uğraştığımı bizim çocuklara WP'den yazdım
Şimdilik işlemcisi 1506g / 4mb ve serisi olan uydu alıcılarında iş yapıyor,fiyatı hakkında bilgim yok açıkçası ama ,hani 22 kişi yuvarlak bir şeyin peşinden koşuyor ya,işte o koşmayı bize canlı canlı gösteriyor ,ben şahidim
Ahanda bir tane 1506g rsr232 yazılımı :
NOT:
Lütfen mesajımı beğenin ki çok beğenim olsun hit olayım
Saçma sapan cevaplar verilirse kesinlikle linki kaldırırım
EK1 :
1- Yazılımı atınca kumanda seçiyor ,unuttum belirtmeyi (teşekkürler digiulama )
2- Yazılım atıldıktan sonra menü +multimedia üzerindeyken kumandadan " 1506 " tuşlayın ki server açılsın .
EK2:
Kumanda:
DİKKAT:
Kumandanın altındaki kod numarasını bir yere kaydedin ve bu kodla arayın ,kendi kumandasını tuşları da aynı ama iş yapmıyor
Şimdilik işlemcisi 1506g / 4mb ve serisi olan uydu alıcılarında iş yapıyor,fiyatı hakkında bilgim yok açıkçası ama ,hani 22 kişi yuvarlak bir şeyin peşinden koşuyor ya,işte o koşmayı bize canlı canlı gösteriyor ,ben şahidim
Ahanda bir tane 1506g rsr232 yazılımı :
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
NOT:
Lütfen mesajımı beğenin ki çok beğenim olsun hit olayım
Saçma sapan cevaplar verilirse kesinlikle linki kaldırırım
EK1 :
1- Yazılımı atınca kumanda seçiyor ,unuttum belirtmeyi (teşekkürler digiulama )
2- Yazılım atıldıktan sonra menü +multimedia üzerindeyken kumandadan " 1506 " tuşlayın ki server açılsın .
EK2:
Kumanda:
DİKKAT:
Kumandanın altındaki kod numarasını bir yere kaydedin ve bu kodla arayın ,kendi kumandasını tuşları da aynı ama iş yapmıyor