kamasonic 10507 alırsan hepsi var
Gx6605s için nashare içeren bir yazılımı nextkanky cihaza attım ama
machine chip id illegal uyarısı verdi. uydu kanallarını aratmıyor. varmıdır çözüm?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu yazılımı daha önceden denemiştim,bendeki piko 8mb ama sanırım seri numaradan kaynaklanıyor,bende de id hatası vermişti,ama indirip hemen deneyeyim,birazdan yazarım ek olarakflash değiştir vermez hata
@ teraspy dene bi bakalım ne çıkacak abi bu
Madem sordun ,denemelerimide yazayımHocam yabancı olduğum bir konu bu Nashare yazılımı kendinden uydulu smart tvlerede atılıyor mu Vestel 49UB1907 benim televizyonum
Demiştim ,denedim ama unuttum yazmayı ,kusura bakma ,aynen bende dediğim gibi ID hatası verdi@snane
Bu yazılımı daha önceden denemiştim,bendeki piko 8mb ama sanırım seri numaradan kaynaklanıyor,bende de id hatası vermişti,ama indirip hemen deneyeyim,birazdan yazarım ek olarak
Bu cihaz bende olmadığından bilemiyorum ama kurduğum kişide gördüğüm kadarıyla yoktuteraspy hocam takılan kanallar için video gecikme süresi ayarı varmı
nashare destekli cihazlarda sadece spider v555 modelinde video gecikme varDemiştim ,denedim ama unuttum yazmayı ,kusura bakma ,aynen bende dediğim gibi ID hatası verdi
Bu cihaz bende olmadığından bilemiyorum ama kurduğum kişide gördüğüm kadarıyla yoktu
teraspy hocam merhaba,yakarıdaki verdiğiniz yazlımı rs232 den atacağım fakat yazılım atma aparatı şeması nasıl olacak acaba.Tşk ederim...
Sende hangi cihaz var ,işlemcisi nedir acaba,aparat şemasını özel olarak yayınladım bu forumda sevgili cretan,ayrıca loaderleride vermiştim,ama sen yinede bana cihazını ve işlemcisini yaz bakayımteraspy usta birde yazılım atma loserivarmıdır yada link olarak verebilirmisiniz rica etsem,forumda var loderler ama yanlış loder ile cihazı çökertmeyim dedim...