bozdem' Alıntı:
Arkadaşlar telefon aldığım için 10 tane kupon verdi N11. Herhangi birşey alacak olan varsa bu kuponları değerlendirebiliriz. 75tl den 2000 tl ye kadar indirim kuponu mevcut. Ben alışverişimi yaptım belki birine lazım olur tv cep telefonu bilgisayar alacak kişiler olur kuponlardan faydalanabilir.
:
i
nce düşüncen için teşekkürler Bozdem kardeşim.
bu arada mailne bakmazsan kızıcam olsun :hayır: :sırıtma2:
ya aslında öğrensem iyi olurda hiç saksı basmıyor bu işlere hata yapmaktanda korkuyorum. aslında bu aralar pc alma durumu dahi var. ama uzak durmaya çalışıyorum bu işlerden hem bu düzene hizmet etmek istemiyorum yobazım biraz kredi kartım bile yok bankalar faydalanmasın diye emekli maaşımı bile ptt den otobüse binip çekiyorum. sonra bankaya yatırıyorum otomatik ödemeler için şerefsiz bankalara yaramasın diye (birey olsamda tavşan dağa küsmüş densede hoş artık bu tür işlerinde modası geçtide. son yıllarda tüketici derneklerinden vs herşeyden kaçıyorum başım derde girip peşinde düşmektense diye. ) parantez öncesinde dönersek ama maalesef ptt de onlardan aşağı değil. bayramda kartımı kilitlediler şimdi inat için maaşı baklaya aktartıcaklar vatan haini bankalar gibi ille kendilerini korumaya alacaklar korkak beyinsizler.
birde alışırsam bu işlere korkum var normalde bir yazıyı bile iki saatte yazıyorum nasıl uğraşırım. bir iki alışveriş delisi tanıdığım var onlar gibi alışveriş manyağı olurum diyede korkuyorum :yuh: