BlackSea
Emektar
- 3 Eki 2017
- 1,937
- 32
normalde uydu ayrı tv box ayrı kullanıyorum. ama ıp tv olursa maçlar için alırım tabi iyi olur.Geç tabi hocam kolaylık oluyor kumanda var tv gibi kontröl etmesi kolay oluyor
normalde uydu ayrı tv box ayrı kullanıyorum. ama ıp tv olursa maçlar için alırım tabi iyi olur.Geç tabi hocam kolaylık oluyor kumanda var tv gibi kontröl etmesi kolay oluyor
İpTv büyük rahatlık hocam , ufak bi rakam veriyosun bütün maçları izliyosun. Sadece maç için Digiturk'e üye olmaya kalksan aylık 99 tl istiyorlar. O parayla 1 yıllık İpTv üyeliği alırım bütün maçları izlerim , sadece maçta değil Digiturk'un , Dsmart'ın , Tivibu'nun bütün kanalları ve dünya üzerindeki bütün platformların kanallarını izliyorsun. Puhu tv , Netflix dizilerini izliyosun , vizyon sinemaları izliyosun. Digiturk'e sadece maç için 1 aylık verilecek parayla 1 sene bunları izliyosun.normalde uydu ayrı tv box ayrı kullanıyorum. ama ıp tv olursa maçlar için alırım tabi iyi olur.
İyi akşamlar öncelikle konuyu çok güzel özetlemişsin teşekkür ederim. Yani şimdi ben sadece yıllık IP TV ücreti ödeyerek tüm lig tv, premier lig maçlarını, bundesliga maçlarını ve sinema kanallarını ücretsiz izleyebileceğim öyle mi. Öyleyse hem IP TV özellikli ve media player görüntü ve film kalitesi çok iyi olan bir tv box tavsiyesi bekliyorum. Bir de bu IP TV yıllık ücreti ne kadar acaba ve nerden yapılıyor üyelik
Günaydın verdiğiniz link çalışmıyor malesefZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.en ucuz fiyat ve donmayan kalite ile memnunum sezon biter bitmez bir yıllık daha ödeme yaptım 2020ue kadar kafam rahat
Günaydın verdiğiniz link çalışmıyor malesef
Peki hocam internet nasil olcak bn ayda 75 lira 100 gb net oduyorum.ip tv kotadan yer dogal olarakİpTv büyük rahatlık hocam , ufak bi rakam veriyosun bütün maçları izliyosun. Sadece maç için Digiturk'e üye olmaya kalksan aylık 99 tl istiyorlar. O parayla 1 yıllık İpTv üyeliği alırım bütün maçları izlerim , sadece maçta değil Digiturk'un , Dsmart'ın , Tivibu'nun bütün kanalları ve dünya üzerindeki bütün platformların kanallarını izliyorsun. Puhu tv , Netflix dizilerini izliyosun , vizyon sinemaları izliyosun. Digiturk'e sadece maç için 1 aylık verilecek parayla 1 sene bunları izliyosun.
Yalnız hız çok önemli özellikle derbi maçlarda bunu hissedebilirsiniz. Mesela ben derbi maçını Pc'den izledim çünkü pc hız testinde 35mbps çekerken Android Tv Box 15mbps çekiyo , bu neden oluyo bilmiyorum ama durum bu. Derbi maçlarında Tv Box'da ufak takılmalar , donmalar olurken Pc'de olmuyor. Derbi maçı hariç diğer maçlarda Tv Box'ta sıkıntı olmaz , yada film kanallarında , dizi kanallarında , dediğim gibi sadece derbi maçlarda ufak tefek takılmalar oluyo Tv Box'ta hızı az çektiği için.