Aynı hata benim de dalgınlıktan başıma gelmişti. Ama benim cihazda "FUSED" yazıyordu ve içini açıp aktığımda sigorta olduğunu ve onun patladığını görmüştüm. Sizin cihazda UNFUSED (meali Allah'a emanet) yazıyor. Sigorta olmadığı için kartta yollar patlamış, o kısmı temizleyip kopan yolları tamir edip şansını denemeni öneririm.
sorunlu değil 500v kademesinde scalada 0-50 bölümüne bakıldığında 20yi az bi geçmiş doğru ölçüm yapıyor 250v kademesine alırsanız200-250 arası göstermesi lazımPrizi ölçtüm ama 220 yazan yere gelmedi cihaz. Cihaz sorunlu mu?
Sorun yok komutatör 500 rakamının üzerinde olduğu için en sağda 50 Yazan satırı takip ettiğinizde ibre 20 Yi az geçmiş oradaki 20 Rakamı 200 Voltu belirtiyor kısa çizgilerde 5 Voltu şu an ölçüm sonucu 205 Volt görünüyor. Komutatörü 250 Üzerine alıp ölçün.Prizi ölçtüm ama 220 yazan yere gelmedi cihaz. Cihaz sorunlu mu?
Tesadüf aynı açıklamayı yazmışız.sorunlu değil 500v kademesinde scalada 0-50 bölümüne bakıldığında 20yi az bi geçmiş doğru ölçüm yapıyor 250v kademesine alırsanız200-250 arası göstermesi lazım
Sorun yok komutatör 500 rakamının üzerinde olduğu için en sağda 50 Yazan satırı takip ettiğinizde ibre 20 Yi az geçmiş oradaki 20 Rakamı 200 Voltu belirtiyor kısa çizgilerde 5 Voltu şu an ölçüm sonucu 205 Volt görünüyor. Komutatörü 250 Üzerine alıp ölçün.
ac şebeke voltajında fark etmez
250 V da ölçüm bu şekilde. Kırmızıyı her zaman faza değdirmek zorundamıyız? Siyah faza değse sorun olur mu?
Prizdeki AC gerilimi ölçerken kırmızı ve siyahın yönü farketmez.
250 V da ölçüm bu şekilde. Kırmızıyı her zaman faza değdirmek zorundamıyız? Siyah faza değse sorun olur mu?
Kamera şakası mı buac şebeke voltajında fark etmez
Bilale anlatır gibi her sorumu yanıtladınız sağolunPrizdeki AC gerilimi ölçerken kırmızı ve siyahın yönü farketmez.