teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ben araya gireyim ,lamba yanarken pıt pıt pıt çakıyor ya,bir dalga yaratıyor,işte ozaman bazı olumsuz olaylar oluyor.Nedeni nedir acaba? Topraklama mı?
Ben araya gireyim ,lamba yanarken pıt pıt pıt çakıyor ya,bir dalga yaratıyor,işte ozaman bazı olumsuz olaylar oluyor.Nedeni nedir acaba? Topraklama mı?
Ben araya gireyim ,lamba yanarken pıt pıt pıt çakıyor ya,bir dalga yaratıyor,işte ozaman bazı olumsuz olaylar oluyor.
Nedir bu topraklamadan cektigimiz.Nedeni nedir acaba? Topraklama mı?
Hemen deniyorumnewrophat, teraspy, Umut Barış
konuyla ilgilenenlere tesekkürler bos mesaj yazmiyim diye biraz bekledim yeni hdmi kablosu sparis vermistim geldi bir kac gündür kullaniyorum sorun ortadan kalkti
ne pc ye nede evdeki elektrik tesisatina birsey yapmadim lamba vs degismedim sadece eski hdmi kablosunu söktüm yeni 2.0b destekli hdmi kablosunu taktim artik lambalari kapatip acinca görüntü gitmiyor sorun hdmi kablosunun kalitesiyle alakali olabilir sanirim daha önce yazmistim galiba internette kablodan kaynaklidir tarzinda yorumlar vardi yeni kablo bu teoriyi dogruladi
konunun bir ise yaramasi sevidiricidün aynı sorun (lamba açıp-kapatınca ekran gitmesi)
çift monitör kullanan bir arkadaşımızın başına gelmiş.
Bana ulaştılar bu konuyu daha önce okuduğum için
hemen dvi-hdmi kablosu değişikliği yapmalarını söyledim.
Problem çözüldü.