Kusuruma bakmazsan bu mesajına tepkimi “oha” diyerk belirtmek istedim ??
??
Kaçıncı sezon kacıncı bölüm yahu.
Kahrolsun Amerikan emperyalizmiAmerikan versiyonu daha kaliteli.
cıgerı almıssın nakıle gıdıyorsun araba anı fren yaptı dıye hemsıreyı ındırıp muayene etmenın ne geregı var
Türkiyede dizi sekterü zenginin parasına para katmak icin uygulanıyor sanırım. yatlarda katlarda yalılarda cekılıyor bir çoğu. ve saatliğine akıl almayacak kiralar veriliyo. zengin parasına para katıyor işte...Dizi izlemiyorum ,hemde hiç ,hepsi saçma-sapan ,hiç fakir bir mahallede geçen dizi gördünüzmü ,herkes zengin, altlarında son model araba,sanki Türkiyede değilde patagonyada yaşanıyor ve herkes dövüşçü,kandırıkçı,bir zamanlar usa dizileri vardı,bence onları çoktannnn solladık,brezilya dizilerini ise sormayın,onlara 5 basarız.
Bir dizide patatesi 1 liraya alırken görürseniz şaşırmayın,veya soğanı, çünkü Türkiyede çekilmemiştir mutlaka
Haaa,bu arada hanginiz evinize ayakkabılarıyla girip dolaşıyor ,onu da merak ediyorum,bizde öyle şey olmuyor ,ama tüm dizilerde evin içinde ayakkabıyla geziliyor,aslında müthiş birşey ,kıskanmıyor değilim,belkide kıskandığımdan böyle yazmışımdır, ne bileyim <--- Polemik olmaması için sona ekledim
İşin en tuhaf tarafı, toplum tarafından bu rezilliklerin izleniyor olması... Yapımcılar da altın yumurtlayan tavuğu besliyor tabi.Türkiyede dizi sekterü zenginin parasına para katmak icin uygulanıyor sanırım. yatlarda katlarda yalılarda cekılıyor bir çoğu. ve saatliğine akıl almayacak kiralar veriliyo. zengin parasına para katıyor işte...
dedıgın gıbı ayakkabıyla kimse eve girmiyor. ( kucukken dısarı cıkacakken ayakkabıyla mutfaktan su ıcmeye gırerdım. rahmetli annem terlikle kovalardı yani )
sacma sapan konular akıl almaz olaylar ve bir coğuda insanları salak yerine koyan yapımlar
İşin en tuhaf tarafı, toplum tarafından bu rezilliklerin izleniyor olması... Yapımcılar da altın yumurtlayan tavuğu besliyor tabi.
Bilinçsiz, kültürsüz, düşünmeyen, cahil toplumları TV kanalları ile yönetmek, yönlendirmek, parayı da çuvallamak fazlasıyla mümkün...
* * *
*Amcanın karısı da erik gibi desen maloğlu mala kızar di mi? Ama dizisini dibi düşe düşe izliyor...
*Baldız baldan tatlıdır desek haspama kızar ama eniştesine halellenen dizi yosmasına özenir...
Daha neler neler...
İşte bu çöplükte mucize doktor gibi diziler farklı yapısıyla öne çıkıyor, tahminim ömrünün uzun olmayacağıdır... Çünkü cahil toplum bir süre sonra bu tür dizilerin yakasını bırakır... Bunu bizden daha iyi bilen yapımcılar yakında diziye aşk meşk entrika serpiştirmeye başlayacaktır.
Onun aslı ''Daldız Daldan tatlıdır'' değilmiydi yahu?Baldız baldan tatlıdır değil.
Dalsız baldan tatlıdır mış doğrusu.
Sapığın biri uydurmuş.
Baldız baldan tatlıdır değil.
Dalsız baldan tatlıdır mış doğrusu.
Sapığın biri uydurmuş.