Msi laptop ile cs go oynarken ping 90-110 arasındayken, başka bir laptop ile aynı cat-6 kablo denediğimde 70 üzerine çıkmıyor ping, dolayısıyla laptopta bir problem var.Başka bir cat-6 kablo ile her iki laptopta da denedim ancak sonuçlar aynı, yani kablolarda da bir problem yok, olsaydı diğer laptopta da ping sorunu olmalıydı.
Çözüm olarak şunları denedim ancak olmadı, başka ne yapmalıyım?
- Windows update ile güncellemeleri yaptım düzelmedi
-Aygıt yöneticisinden güncelleştirmeleri kontrol ettim, en güncel sürücü yüklü dedi.
-Msi sitesinden LAN driver'i baktım ancak aygıt yöneticisindeki hali hazırda kullanılan driver daha güncel, dolayısıyla yüklemedim. (sanırım windows ile otomatik güncelledi)
Aygıt yöneticisinden baktığımda ağ bağdaştırıcı ismi "Realtek PCIe GbE Family Controller" şeklinde.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Umut Barış
Daha önceden bilgisayar konularında yardımcı olduğunuz için ve anladığınız için, müsadenizle sizi etiketledim konuya hocam, cevap verebilirseniz sevinirim.
Çözüm olarak şunları denedim ancak olmadı, başka ne yapmalıyım?
- Windows update ile güncellemeleri yaptım düzelmedi
-Aygıt yöneticisinden güncelleştirmeleri kontrol ettim, en güncel sürücü yüklü dedi.
-Msi sitesinden LAN driver'i baktım ancak aygıt yöneticisindeki hali hazırda kullanılan driver daha güncel, dolayısıyla yüklemedim. (sanırım windows ile otomatik güncelledi)
Aygıt yöneticisinden baktığımda ağ bağdaştırıcı ismi "Realtek PCIe GbE Family Controller" şeklinde.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Umut Barış
Daha önceden bilgisayar konularında yardımcı olduğunuz için ve anladığınız için, müsadenizle sizi etiketledim konuya hocam, cevap verebilirseniz sevinirim.