Sota Root Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 24,590 8 May 2018 #85 Ado' Alıntı: Vay arkadaş yaaaa bastın yine damarıma. Gun's N Roses November Rain de SALSH in çektiği gitar solo ve bu şarkının girişi ve daha niceleri beni bitirmeye yetmiştir. @Sota başkan gitar çalan smişimiz yokmu Genişletmek için tıkla ... keke cal
Ado' Alıntı: Vay arkadaş yaaaa bastın yine damarıma. Gun's N Roses November Rain de SALSH in çektiği gitar solo ve bu şarkının girişi ve daha niceleri beni bitirmeye yetmiştir. @Sota başkan gitar çalan smişimiz yokmu Genişletmek için tıkla ... keke cal
mrsmrc Aktif Üye Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 289 8 May 2018 #86 Ado' Alıntı: Ben zaten gencim, (60 yaşında birisine göre) Genişletmek için tıkla ... Yaşlısın demedik ki
Ado' Alıntı: Ben zaten gencim, (60 yaşında birisine göre) Genişletmek için tıkla ... Yaşlısın demedik ki
mrsmrc Aktif Üye Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 289 24 May 2018 #91 Bak bak sözlere bak: Everybody knows that the boat is leaking Everybody knows that the captain lied Genişletmek için tıkla ...
Bak bak sözlere bak: Everybody knows that the boat is leaking Everybody knows that the captain lied Genişletmek için tıkla ...