Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,467 8 May 2018 #85 Ado' Alıntı: Vay arkadaş yaaaa bastın yine damarıma. Gun's N Roses November Rain de SALSH in çektiği gitar solo ve bu şarkının girişi ve daha niceleri beni bitirmeye yetmiştir. Sota başkan gitar çalan smişimiz yokmu Genişletmek için tıkla ... keke cal
Ado' Alıntı: Vay arkadaş yaaaa bastın yine damarıma. Gun's N Roses November Rain de SALSH in çektiği gitar solo ve bu şarkının girişi ve daha niceleri beni bitirmeye yetmiştir. Sota başkan gitar çalan smişimiz yokmu Genişletmek için tıkla ... keke cal
Çevrimdışı mrsmrc Aktif Üye 7 Ocak 2018 289 8 May 2018 #86 Ado' Alıntı: Ben zaten gencim, (60 yaşında birisine göre) Genişletmek için tıkla ... Yaşlısın demedik ki
Ado' Alıntı: Ben zaten gencim, (60 yaşında birisine göre) Genişletmek için tıkla ... Yaşlısın demedik ki
Çevrimdışı mrsmrc Aktif Üye 7 Ocak 2018 289 24 May 2018 #91 Bak bak sözlere bak: Everybody knows that the boat is leaking Everybody knows that the captain lied Genişletmek için tıkla ...
Bak bak sözlere bak: Everybody knows that the boat is leaking Everybody knows that the captain lied Genişletmek için tıkla ...