Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Jeopol' Alıntı:Ado' Alıntı:Dinlediğin müziklerden dolayı seni bazen akranım gibi görüyorum Erdem :kıskıs:
benim ruhum yasli :kıskıs:
Benim hayata bakışım genç :kıskıs:
Jeopol' Alıntı:Ado' Alıntı:Dinlediğin müziklerden dolayı seni bazen akranım gibi görüyorum Erdem :kıskıs:
benim ruhum yasli :kıskıs:
Umut Barış' Alıntı:Ben de bir parça ekleyeyim bari :
Jeopol' Alıntı:
soyle oyun muzikleri cok guzel oluyor. ses sistemi alip kurayim diyorum, apartman oldugundan sikinti. ulkede hic bir yerde huzur yok be! :sinirli: :kızgın: :bansign: yavas yavas geri donus hazirliklarina baslasak iyi olur.
Ado' Alıntı:Jeopol' Alıntı:
soyle oyun muzikleri cok guzel oluyor. ses sistemi alip kurayim diyorum, apartman oldugundan sikinti. ulkede hic bir yerde huzur yok be! :sinirli: :kızgın: :bansign: yavas yavas geri donus hazirliklarina baslasak iyi olur.
Eeee amarigada alıştın tabi müstakil villada yaşamaya, buraya adapte olamazsın.
Ciddimisin dönüş konusunda?
Var mı Yeni görev vs?
Ben gidip işi kurayım, aldırırım seni de merak etme. :Jeopol' Alıntı:Ado' Alıntı:Eeee amarigada alıştın tabi müstakil villada yaşamaya, buraya adapte olamazsın.
Ciddimisin dönüş konusunda?
Var mı Yeni görev vs?
bana kalsa ben yarin giderim de olmuyor iste :sırıtma2:
ama kararliyim. iki uc yil sonra bir sekilde giderim.
mrsmrc' Alıntı:Ben gidip işi kurayım, aldırırım seni de merak etme. :Jeopol' Alıntı:bana kalsa ben yarin giderim de olmuyor iste :sırıtma2:
ama kararliyim. iki uc yil sonra bir sekilde giderim.
:Jeopol' Alıntı:mrsmrc' Alıntı:Ben gidip işi kurayım, aldırırım seni de merak etme. :
Sorun oraya gitmek degil, sorun buradaki mecburi hizmet tazminatini kim odeyecek? :evillol:
Yoksa ben giderim zaten :
Jeopol' Alıntı:
Umut Barış' Alıntı:Jeopol' Alıntı:
Ya git bir ülke bul kal orada. Buraya gelip ne yapacaksın? :kıskıs: