Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Arkadaşlar Selamın aleyküm Aktif olarak kullandığım aşağıda resimlerde gördüğünüz motorsikletim var 2 dir motorla uzun yola çıkıyorum bazı gittiğim yerlerde Şarj lazım oluyor telefonumda özellikle şu aralar bataryası sapıtmış %20 den tak diye %10 a düşüyor uzak yerde oluyorum ulaşım problemi oluyor benimde aklıma Madem arabada çakmaklık var motorda niye olmasın biraz araştırma yaptım en uygun olarak
iki ürün arasında kaldım şuda var fiyatıda daha uygun.
Şu üründe var aklım daha çok buna yattı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
şu ürünü buldum sizlerin tavsiyeleri nelerdir? zararı olurmu acaba şarj ünitesine veya tesisata aklımdaki şu en güvenli yer koltuğun altı ordan bir şekilde delik felan açar ürünü monte ederim hem orda kimsenin aklına gelmez telefon felan var şarj için bir cihaz hakkı yapacam usb portu var diye 2 cihaz koymayacam 1 cihazla sınırlı kalacam peki telefona bir zararı olurmu sizce? motoru illa çalıştırmam lazımmı şöyle bir durumda var benim akü motor 3-4 gün çalışmasa çok zor çalışıyor işin en kötü tarafı ayak marşı kırık benim motorda parçada bulamıyoruz iç taraftan dişlisi kırık zamanında öküzün biri kırmıştı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iki ürün arasında kaldım şuda var fiyatıda daha uygun.
Giriş yap veya üye ol.
Şu üründe var aklım daha çok buna yattı
Giriş yap veya üye ol.