Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Millet Selam nasılsınız elimde piaggio Marka skipper 150 motorsikletim var daha hatayda yaşayan bilir yollarımız yol deyil Her bir çukura düştüğümde yolda giderken küfür etmekten başka bişey gelmiyor elimden benim gibi yollardan bir sürü şikayetçi sürücü var şimdi gelelim asıl meseleye çok kötü bir yoldan geçmek durumunda kaldım motorsikletin bazı parçaları kırıldı çatladı alta dikkatle bakın çamurluk yok alt tabakada bir parça yok ayrıca kornam saç olan şaşiye bağlanan yerden kırıldı kapağı bir açtım içler acısı bende motoru düzeltmek adına yeni bir karar aldım ama sizlere bunu danışmak istiyorum.
Daha önceden yaklaşık 1.5 yıl önce bir kaza geçirdim bütün kasa kırıldı dağıldı Daysınla ve yapıştırıcı ile tutturma işlemi yaptım şuanda ki aklımda proje şu
1.Elektrik tesisatını düzeltmek.
2.Kornaya yeni saç alıp şaşiye tekrardan monte etmek.
3.ışıklandırmayı biraz daha güçlendirmek.Biraz daha led alarak.
4.İlk önce boya sprey boya ile yapıştırıcı izleri vidalar kapansın istiyorum sizce ne yapsam herkesin fikrini bekliyorum.
Mesela o kırık yerlere ne yapabilirim? karton gibi bişeymi koysam iç taraftan.
Motorsikletin Sapa Sağlamı böyle normalde ama işte kaç yıllık makina.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha önceden yaklaşık 1.5 yıl önce bir kaza geçirdim bütün kasa kırıldı dağıldı Daysınla ve yapıştırıcı ile tutturma işlemi yaptım şuanda ki aklımda proje şu
1.Elektrik tesisatını düzeltmek.
2.Kornaya yeni saç alıp şaşiye tekrardan monte etmek.
3.ışıklandırmayı biraz daha güçlendirmek.Biraz daha led alarak.
4.İlk önce boya sprey boya ile yapıştırıcı izleri vidalar kapansın istiyorum sizce ne yapsam herkesin fikrini bekliyorum.
Mesela o kırık yerlere ne yapabilirim? karton gibi bişeymi koysam iç taraftan.
Son düzenleme: