Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Arkadaşlar merabalar bende şu aşağıda gördüğünüz motorsiklet var dede yadigarı 2001 model olup 18 yıllık motordur zamanında 0 alınmıştır amcamın hor kötü kullanmasından dolayı motor kısmı 2-3 kere tamir görmüştür kayış marş dişlisi bilye keçe ufak tefekler falan şimdi son 2 yıldır motorda gaz yememe problemi var gaz veriyorum hınnnnnn yapar gaz verince araba mesela ve ya normal motor bizimkisi tıkanıyor hınnnn tııııııııııııııııı hınnnn öyle bi ses tahmin edin artık sanki egzoz tıkalı ve Modifiyeli kesici var motorda bide benzin olayı var ya motor çok yakıyor yaw haftada 20 tl yakıyor bazen çok sık kullanır git gel yaparım bu limit 50 ye çıkıyor 30 tl ye deponun tamamı doluyor dik yokuşları çıkmıyor daha önce ben evimin önünde bahçemizde hava filitresini temizledim.rölantiyi ayarladığımız yerin orda bir iğne vardı onu söktüm çok hafif bi pislik vardı inşaat tozuna benzer kum gibi temizledim motoruda tazikliyle bi güzel yıkadım azcık düzeldi gibi sonra yine başladı aynı şikayetler başladı ne yapabiliriz arkadaşlar ? varmı fikri olan motorcuya sordum abi elektriktendir o dedi ne alakası var dedim sen getir bakarız dedi
Bu motoru daha önce görmüş veya kullanmışsanız çok zevkli bir motor rahat yol tutuşu mükemmel 9 yıl önce 3 kişiyi rahat çekiyordu dimdik yokuşlarda
işin özeti olarak motorda gaz verince boğulma takılma meydana geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu motoru daha önce görmüş veya kullanmışsanız çok zevkli bir motor rahat yol tutuşu mükemmel 9 yıl önce 3 kişiyi rahat çekiyordu dimdik yokuşlarda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işin özeti olarak motorda gaz verince boğulma takılma meydana geliyor