Mobil Tarife Taahhütüm Bitti.

Bu tarifenin bu fiyata olmasının sırrı ne başkan.
Ben daha fazla ödüyorum :)

ben turkcell kullanıyorum 150 tl ye 10 gb+10 gb sosyal medya 1000 dk türkcell ekip içi sınırsız görüşme 100 sms

taahhüt bitince 1 aylık kontörlüye alıyorum sonra tekrar faturalıdan yeni tarifeler çıkıyor ona geçiyorum.

ben turkcell kullanıyorum 150 tl ye 10 gb+10 gb sosyal medya 1000 dk türkcell ekip içi sınırsız görüşme 100 sms

taahhüt bitince 1 aylık kontörlüye alıyorum sonra tekrar faturalıdan yeni tarifeler çıkıyor ona geçiyorum.
Yeni aboneye verilen indirim eski aboneye neden verilmez anlamış değilim.

Yeni aboneye verilen indirim eski aboneye neden verilmez anlamış değilim.
çünkü biz zaten aboneyiz :) dediğim gibi bir ay başka bir hatta numara taşıyıp tekrar geri gelebilirsiniz.

çünkü biz zaten aboneyiz :) dediğim gibi bir ay başka bir hatta numara taşıyıp tekrar geri gelebilirsiniz.
4 gündür hattamın aktivasyonunu yapamadılar.
Vallahi deli olacağım.

Şuan çift hattı beraber kullanıyorum. İlk gözlemim Turktelekoma göre sebeke sinyal bir tık daha az çekiyor.
Aynen doğru ,bazı yerlerde çekmiyordu mesela, biz de o zaman karı koca telekoma geçmiştik :)

Şuan çift hattı beraber kullanıyorum. İlk gözlemim Turktelekoma göre sebeke sinyal bir tık daha az çekiyor.

İlginç,eskiden operatörler içinde en az çeken,sorunlu şebeke(Avea)Türk Telekom'du.Her yerde çekmediğini söylerlerdi.Şimdi demek ki şebekeyi güçlendirdiler.Vodafon'un şebekesinin Türkcell'den sonra iyi çeken 2.şebeke olduğunu söylerlerdi.

İlginç,eskiden operatörler içinde en az çeken,sorunlu şebeke(Avea)Türk Telekom'du.Her yerde çekmediğini söylerlerdi.Şimdi demek ki şebekeyi güçlendirdiler.Vodafon'un şebekesinin Türkcell'den sonra iyi çeken 2.şebeke olduğunu söylerlerdi.
Merkezi lokasyonda oturuyorum.
Sim1 (Sol) Vadofone, Sim2 (Sağ) Turktelekom

Screenshot_20240306_193108_Samsung-Internet.jpg

Screenshot_20240306_193130_Samsung-Internet.jpg

Yeni numaralar 0540 xxx
Numara taşıma var 40 yıllık numara değişmez Başkan :kiskis
Aramasını istemediğin iletişimi kesmek istediğin birileri vardır ha o zaman değişir bak.
2011'den bu yana sim kart eskidiği için sadece sim kart yenilendi numaram aynı :haha

Numara taşıma var 40 yıllık numara değişmez Başkan :kiskis
Aramasını istemediğin iletişimi kesmek istediğin birileri vardır ha o zaman değişir bak.
2011'den bu yana sim kart eskidiği için sadece sim kart yenilendi numaram aynı :haha
20 yıldır aynı numarayı kullanıyorum fakat hat bana ait değildi.
Her taahhüt yenileme işleminde karşı tarafı rahatsız etmekten sıkıldım. birde üzerine hat taşıma durumu çıkınca işler bu noktaya geldi.

Bana ulaşmak isteyen DM, mailden, forumdan heryerden ulaşır :coskun

Geri
Üst Alt